Snima se Urgentni, traži se Džordž Kluni!

Snima se Urgentni, traži se Džordž Kluni!

Pop kultura -
To je serija koja prati hrabre doktore koji nisu savršeni, imaju mnoge mane, ali koji pre svega obožavaju svoj posao i kad su u situaciji da spasu nečiji život, postaju pravi heroji, rekao je Stamenković

Snima se srpska verzija američke serije "ER" (Urgentni centar), koja je Džordža Klunija vinula među zvezde. Goran Stamenković, vlasnik i direktor produkcijske kuće Emotion, kaže da je to tek početak saradnje s prestižnim "Vorner brosom".

Priča o doktorima u Srbiji i drugim zemljama regiona, smatra Stamenković, nije drugačija nego ona u Americi.

"To je serija koja prati hrabre doktore koji nisu savršeni, imaju mnoge mane, ali koji pre svega obožavaju svoj posao i kad su u situaciji da spasu nečiji život, postaju pravi heroji. Oni rade u jako lošim uslovima, imaju niske plate, ali im ne pada na pamet da pređu i rade u privatnim bolnicama u luksuznim uslovima i za dobre plate. Oni se, pre svega, bore za ljudski život onih koji nemaju novca i zavise samo od njih. Zar nisu stanje u Srbiji i uslovi u našem zdravstvu idealni za ovakav zaplet? - dodaje Goran Stamenković.

Inače, „Emotion" se specijalizovao za licencirane projekte pa tako, osim serije „ER", trenutno snimaju „Sinđeliće" po modelu „Seranovih", čuvene španske serije, ali i „Papijevu ekipu", koja je pandan popularne serije „Pakov svet". Ono što je novo jeste i priprema još dva serijala. Prvi je „Doktor Oz", emisija s lekarom koji daje savete za zdrav život. U originalu glavni akter je doktor Oz, koji se proslavio radeći sa Oprom Vinfri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track