DŽEJ KEJ SRBIMA: Radujem se da vas vidim!

DŽEJ KEJ SRBIMA: Radujem se da vas vidim!

Pop kultura -
Spreman sam. Rokenrol, poručio je Svemirski kauboj

Harizmatični frontmen benda "Jamiroquai", Džej Kej (Jay Kay), u susret koncertu 30. juna u Kombank areni, pozdravio je srpsku publiku i poručio da je spreman za nastup.

"Zdravo ja sam Džej Kej. Radujem se što ću vas uskoro videti u Beogradu, 30. juna. Spreman, rokenrol", rekao je on. Džej Kej je snimio video poruku ispred svoje kuće, naslonjen na "Dodge Charger", jedan od automobila iz svoje bogate kolekcije."Jamiroquai" dolazi dan ranije u Beograd.

Planiraju da se prošetaju Knez Mihailovom ulicom kako bi pogledali izložbu njihovog fotografa Bojana Hohnjeca i uživaju u srpskoj prestonici. Pošto ovogodišnja turneja "Jamiroquai" nije vezana za promociju albuma, očekuje se preko dva sata odlične svirke sa presekom najvećih hitova iz njihove 20 godina duge karijere.

Letnju turneju otvaraju sutra, koncertom u Bugarskoj, a zatim dolaze u Srbiju gde će izvesti hitove poput "Cosmic Girl", "Love Fool", "Little L", "Space Cowboy", "Deeper Underground", "Runaway".Strastveni kolekcionar šešira, zaluđenik za automobile, od nedavno i helikoptere, Džejson Luis Čitam (Jason Luís Cheetham), poznatiji kao Džej Kej, već dve godine je najbrža poznata ličnost u čuvenoj britanskoj emisiji "Top Gear".Van koncertnih podijuma, vodi povučen život, retko daje intervjue i uživa u uzgajanju organske hrane.

Pesma za pesmom na top listama, preko 25 miliona prodatih albuma, brojne nagrade uključujući pet MTV priznanja, "Ivor Novello" i "Gremija" - bilans su njihovog stvaralašta kroz koje ih je vodila Kejeva maštovitost.Ulaznice se prodaju po cenama od 3.500, 4.500 i 4.900 dinara.

http://www.youtube.com/watch?v=ArT9_WUbujM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track