Majka Majkla Džeksona otkriva najveću laž o svom sinu

Katerina Džekson brani sina

Majka Majkla Džeksona otkriva najveću laž o svom sinu

Pop kultura -
Katerina je rekla da je njen sin, Majkl Džekson bio brižan otac i sin, a da je njoj jako teško da stalno služa zablude o "Kralju popa", koji je preminuo 2009. u 50-oj godini života

Katerina Džekson je u govoru koji je održala na sudu branila svog sina koji je, po njenim rečima, u poslednje vreme predstavljen potpuno izvitopereno, kao "lenja nakaza".

Džeksonova porodica se trenutno sudi sa firmom "AEG lajv" koja je promovisala svetsku turneju Majkla Džeksona za koju se on pripremao kada je preminuo usled prevelike doze leka "Propofola". Katerina je rekla da je njen sin, Majkl Džekson bio brižan otac i sin, a da je njoj jako teško da stalno služa zablude o "Kralju popa", koji je preminuo 2009. u 50-oj godini života.

"Najteže je da sedim u ovoj sudnici i da slušam sve loše stvari koje pričaju o mom sinu. Oni mog sina nazivaju čudakom, nakazom, govore da je lenj", rekla je Džeksonova tokom suđenja.

"Moj sin nije bio lenj. To je najveća laž koja postoji", rekla je Katerina koja je dodala da je on bio veliki umetnik i veliki filantrop:

"On mi je stalno davao poklone. Davao mi je sve, od najosnovnijih stvari za život, automobila, nakita pa sve do mobilnih kuća", kaže Katerina Džekson.

Sa druge strane, Katerina je dodala da nije smatrala da je Majkl fizički sposoban da završi iscrpljujuću svetsku turneju na koju se spremao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track