Pol Makartni: Neću u penziju!

Planira turneju

Pol Makartni: Neću u penziju!

Pop kultura -
Makartni koji ima 71 godinu je za vreme gostovanja na jednoj radio stanici u Čikagu rekao da ima veoma ozbiljnu nameru da i u budućnosti piše i snima muziku, kao i da organizuje koncertne turneje

Nekadašnji član "Bitlsa", Pol Makartni izjavio je povodom izlaska njegovog novog albuma "New" da ne želi nikada da se penzioniše i da će praviti muziku dok god bude bio za to sposoban.

Pre nekoliko dana legendarni muzičar je objavio novu pesmu "New" i saopštio detalje o svom novom albumu pod istim imenom. Novu pesmu je producirao Mark Ronson, dok će se na albumu naći nekoliko gostiju, poput producenta Pola Epvorta (Adel) i Itana Džonsa, stalnog saradnka benda Kings Of Leon i pevačice Lore Marling.

Makartni koji ima 71 godinu je za vreme gostovanja na jednoj radio stanici u Čikagu rekao da ima veoma ozbiljnu nameru da i u budućnosti piše i snima muziku, kao i da organizuje koncertne turneje.

"Mnogo ljudi mi prilazi na ulici i saopštava da im je moja muzika promenila život, ali bogami to mi kažu i moji prijatelji muzičari kao što su Tom Peti i Dejv Grol. Za mene je najvažnije da obožavam da pravim muziku, pa čak iako se penzionišem opet ću se baviti muzikom. Tako da se zapravo nikada neću ni penzionisati. Od čega bih se uopšte penzinisao, baviću se muzikom za džabe!" rekao je Makartni.

Nova Makartnijeva pesma "Now" objavljena je 29. avgusta i po nekim kritičarima dosta podseća na period u kome je napisao pesmu "Penny Lane", a album "New" na kome je između ostalih radio i producent Džajls Martin naći će se u prodaji 7. oktobra.

http://www.youtube.com/watch?v=pE_1V0phMW8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track