Najnovije vesti

Majkl Daglas i Met Dejmon promoteri Emi nagrada

Los Anđeles

Majkl Daglas i Met Dejmon promoteri Emi nagrada

Pop kultura
Oba glumca nominovana su u kategoriji za najboljeg glavnog glumca u filmu ili mini seriji

LOS ANĐELES - Holivudski glumci Majkl Daglas i Met Dejmon, koji zajedno igraju u biografskom filmu o pijanisti Liberačiju "Behind the Candelabra" (Iza kandelabra), naći će se 22. septembra u Los Anđelesu u ulozi prezentera na ceremoniji dodele nagrada Emi, saopštili su organizatori.

 

Oba glumca nominovana su u kategoriji za najboljeg glavnog glumca u filmu ili mini seriji za nagradu Emi koja važi za televizijskog Oskara. "Iza kandelabra" je dobila 15 nominacija ukupno.

 

Daglas (68), čiji je rastanak od supruge Ketrin Zite-Džons saopšten prošle nedelje, igra u HBO-ovom filmu pijanistu Liberačija, dok Dejmon igra njegovog mladog gej ljubavnik Skota Torsona, prenele su agencije.

 

Dejmon i Daglas prvi su glumci koji su objavljeni da će biti prezenteri na ceremoniji, gde zvezde predaju trofeje svojim kolegama glumcima. Obojica su ranije nominovani za Emi nagrade pet puta.

 

Voditelj ovogodišnje ceremonije, koja će biti održana u Nokia teatru biće zvezda muzičke serije "Gli" Nil Patrik Haris. Čitav događaj organizuje Akademija televizijske umetnosti i nauke.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...