Najnovije vesti

BURAK OZDŽIVIT: Opsednut sam kontrolom, nadam se izlečenju!

Nema vremena za brak

BURAK OZDŽIVIT: Opsednut sam kontrolom, nadam se izlečenju!

Pop kultura
Deo koji me nervira jeste što oko mene postoje ljudi, koji su prirodno deo mog života, i njima, takođe, moram da se posvetim, ali ta opsesija kontrolom mi ne dozvoljava da razmišljam o bilo čemu drugom osim o poslu, rekao je glumac

Popularni turski zavodnik Burak Ozdživit je sve u svom životu podredio poslu i kaže da ne ostavlja prostora za druge stvari.

Popularni turski zavodnik Burak Ozdživit u svet glume ušao je veoma mlad, sa nepune 22 godine. Od tada je nanizao veliki broj uspešnih uloga, među kojima mu je ona u "Sulejmanu Veličanstvenom“ donela najveću slavu.

U početku gluma je za njega bila avantura, izazov, koji je polako prerastao u ozbiljan posao.

"Pomalo me opterećuje to što sam u poslednjih nekoliko godina sve podredio poslu. U stvari, meni lično ne smeta, jer sam tip osobe koja kada nešto radi to radi sa 100 odsto snage. Ne ostavljam prostor za druge stvari. Deo koji me nervira jeste što oko mene postoje ljudi, koji su prirodno deo mog života, i njima, takođe, moram da se posvetim, ali ta opsesija kontrolom mi ne dozvoljava da razmišljam o bilo čemu drugom osim o poslu. Nadam se da ću se izlečiti od te zavisnosti, ili da će me neko makar izlečiti", kaže Burak, koji je čak i budući brak sa dugogodišnjom devojkom podredio karijeri.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...