Vreme za radost i putovanja

Vreme za radost i putovanja

Stil -
Uskrs nije samo porodičan praznik već i povod da zajedno otputujete na neku lepu destinaciju

Kopar - proleće na moruKopar je grad na obali Jadranskog mora i smatra se urbanim centrom slovenačke Istre, a ujedno je njihova najveća luka. Grad je poznat po svojoj lepoti i zanimljivim istorijskim i arhitektonskim znamenitostima. U poslednjih 10 godina tamo je izgrađeno nekoliko desetina hotela u kojima je glavni akcenat stavljen na potrebe turista koji dolaze porodično, tako da postoje veliki akva i zabavni parkovi, namenjeni deci, a postoje brojne mogućnosti za rekreaciju, poput jedrenja.

Jordan - svet beduina i pustinja

Jerusalim - za vernike i avanturiste

Izrael, pogotovo njegov glavni grad Jerusalim, idealna su destinacija za uskršnje praznike, bez obzira na to da li pripadate hrišćanskoj ili islamskoj zajednici. Iako je zanimljiv, bila bi prava šteta obići samo njega, jer je ovo zemlja u kojoj se velike prirodne, kulturne i istorijske lepote prepliću na svakom koraku - snežni vrhovi planine Hermon, tri pustinje i Mrtvo more, stari biblijski gradovi... Ovo putovanje će vas uvesti u poseban svet romantike, istorije i neverovatnih bogatstava, za koje niste ni sanjali da postoje.

Praznujte kao turisti!Uskrs je najveseliji i najveći pravoslavni praznik, koji je rezervisan za porodicu i okupljanje svih njenih članova. Ipak, može biti i sjajan povod za porodično putovanje. Donosimo vam nekoliko destinacija koje su kao stvorene za praznični obilazak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track