Zatvoren slučaj Vitni Hjuston

Okončana istraga

Zatvoren slučaj Vitni Hjuston

Stil -
U izveštaju patologa navodi se da se pevačica slučajno udavila, što je bila posledica upotrebe kokaina i srčanih problema

LOS ANĐELES - Policija Beverli Hilsa saopštila je da je zatvorila istragu o smrti pevačice Vitni Hjuston pošto su zaključili da nije reč o zločinu.

"Na osnovu naše istrage i izveštaja patologa, procenili smo da ovde nije reč o zločinu", saopštila je policija i dodala da je time istraga "zvanično zatvorena".

Vitni Hjuston (48) pronađena je mrtva u hotelskoj kadi 11. februara. U izveštaju patologa navodi se da se pevačica slučajno udavila što je bila posledica upotrebe kokaina i srčanih problema.

Policija je saopštila da detektivi nisu pronašli nikakve dokaze o krivičnom delu.

Mediji već danima prenose da su u sobi popularne pevačice i glumice bili pronađeni i beli prah, kašika, ogledalo i uvijeni papir, kao i da ima dokaza da je Hjustonova koristila kokain nešto pre smrti. Portparol policije odbio je da komentariše da li je beli prah bio kokain.

Nago telo pevačice sa licem u vodi pronašao je njen asistent. Vitni Hjuston je u organizmu imala tragove marihuane, kao i lekova za nervozu i alergije, a u njenoj sobi je bila pronađena i otvorena flaša šampanjca. Tabloidi prenose i da je voda u kadi u kojoj je zvezda filma "Tehloranitelj" pronađena, bila vrela.

Vitni Hjuston bila je na vrhuncu popularnosti 80-ih i 90-ih sa hitovima poput "I Will Always Love You" i "Saving All My Love For You", ali joj je karijera zbog upotrebe droga i alkohola propala tokom 15-godišnjeg braka sa pevačem Bobijem Braunom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track