Mark podneo zahtev za razvod od Džej Lo

Prelomio

Mark podneo zahtev za razvod od Džej Lo

Stil -
Entoni je kao razlog naveo "nepremostive razlike" i traži zajedničko starateljstvo nad njihovim četvorogodišnjim blizancima

LOS ANĐELES - Američki pevač i producent Mark Entoni podneo je zahtev za razvod od glumice i pevačice Dženifer Lopez.

Zahtev je u losanđeleski sud stigao u ponedeljak, a Entoni u njemu kao razlog navodi "nepremostive razlike" i traži zajedničko starateljstvo nad njihovim četvorogodišnjim blizancima Emom i Maksom. Par je u julu prošle godine saopštio da se rastaje.

"Odlučili smo da okončamo brak. To je bila veoma teška odluka. Prijateljski smo se dogovorili", kazali su u to vreme magazinu Pipl.

Dženifer Lopez (42) i Entoni (43) venčali su se u junu 2004. u Los Anđelesu. Pevačica je rodila blizance u februaru 2008. Pevačica, koju obožavaoci zovu Džej Lo, potiče iz porodice Portorikanaca iz Njujorka, kao i Entoni, salsa pevač veoma popularan u Latinskoj Americi.

Dženifer Lopez je filmsku karijeru počela 1997, ulogom u filmu "Selena", a potom je postala muzička zvezda. Prvi album "On the 6" objavila je 1999, a sa njega se izdvojio hit "If You Had My Love".

Posle pauze zbog porođaja 2008, na scenu se vratila kao sudija u televizijskog pevačkom takmičenju "Američki idol", a u aprilu 2011. je objavila album "Love".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track