Po brusu te prepoznajem

Govor veša

Po brusu te prepoznajem

Stil -
Boja donjeg veša otkriva prirodu žene koja ga nosi, kažu stručnjaci i dodaju da je devojkama bitna nijansa, praktičnost i udobnost intimne odeće

Brushalter i gaćice otkrivaju vaše osobine.Satenski, čipkani, pamučni - ženama nije toliko bitno od kog materijala je donji veš napravljen, one uglavnom padaju na boju i dizajn gaćica i grudnjaka.

Pripadnicama lepše polovine, tvrde stručnjaci, veš nije samo deo odeće koji je skriven ispod garderobe. On je mnogo više od toga. Jer, kažu psiholozi, njegova boja otkriva prirodu vlasnice, ali i njene sposobnosti u krevetu.Većina žena kupuje donji veš različitih boja, u zavisnosti od prilike i odeće ispod koje će ga nositi, a važna im je i praktičnost i udobnost. Ipak, sklonost određenoj boji otkriva kakva ste osoba.

Boja kože

Žene koje najviše vole da nose veš u boji kože su opuštene, jednostavne i nisu sklone skrivanju. Prirodna osobina žene koja nosi brushalter u ovoj neutralnoj boji jeste da čvrsto stoji na zemlji.

Bela

Bela boja oduvek je simbolizovala čistoću i nevinost, i omiljena je boja nevesta. Žena koja najviše voli beli veš je otvorena i uvek spremna da nauči nešto novo.

Crvena

Crvena je boja koja budi ljubav i strast, i privlači pozitivnu energiju. Pomalo hirovita žena sklona drami, ali koja zna šta želi, najčešće bira ovu vrstu veša. Crvena boja pomaže ženama da imaju više samopouzdanja.

Crna

Boja večnog dobrog ukusa je crna, a osim što je stilisti obožavaju, vole je svi oni koji žele da izgledaju vitkije. Brushalter i gaćice u ovoj boji karakterišu snažnu, šarmantnu, seksepilnu i strastvenu ženu.

Roze

Ženstvena ružičasta boja je nežna, romantična i slatka, a žena koja nosi ovu boju je senzualna i ne voli da preuzima kontrolu. Nežnija nijansa ove boje idealna je za prvi seks s novim dečkom jer smiruje, opušta i čini vas pristupačnijom.

Ljubičasta

Ljubičasta je kraljevska boja, koja označava eleganciju, glamur i sofisticiran ukus. Tamnoljubičasta nijansa privlači pažnju, a svetlija nijansa budi romantiku.

Plava

Mnogima je jedna od omiljenih boja more ili nebo-plava. Ova boja smiruje, dok tamnija nijansa pokazuje hrabrost. Žene najčešće ne skrivaju plavi grudnjak ispod odeće jer ta boja može idealno da se uklopi sa haljinom ili majicom u sličnim nijansama.

Žuta

Najveselija boja je svakako žuta. Ova boja budi pozitivna osećanja, samopouzdanje i radost. Gaćice u žutoj boji trenutno poboljšavaju raspoloženje, a pokazuju i razigranu narav vlasnice.Veš je ženama mnogo više od komada odeće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track