Engleski predstavnik stariji i od ruskih babuški
Foto: Reuters

Engleski predstavnik stariji i od ruskih babuški

Stil -
Tajms napravio je presedan zbog Hamperdinka i štampaće četiri naslovne strane za jedno izdanje, na kojima će Hamperdink pozirati u stilu koji je tipičan za neke od najvećih muzičkih legendi Elvisa Prislija, Lijama Galagera, Sida Višiza i Alisa Kupera

BAKU - Inglbert Hamperdink je sa 76 godina jedan od najstarijih učesnika ovogodišnje Evrovizije.Magazin Tajms napravio je presedan zbog Hamperdinka i štampaće četiri naslovne strane za jedno izdanje, na kojima će Hamperdink pozirati u stilu koji je tipičan za neke od najvećih muzičkih legendi Elvisa Prislija, Lijama Galagera, Sida Višiza i Alisa Kupera. "Ovo mi je bilo prvo slikanje ove vrste, ali istovremeno i veoma zabavno. Volim da se maskiram, ali mislim da je ovo snimanje taj koncept podiglo na jedan sasvim novi nivo.Sve četiri muzičke ikone poznate su po svojim neverovatnim nastupima. Za mene nije nepoznanica da pevam pred milionskom publikom, ali ako u Bakuu budem mogao da prenesem nešto njihovog duha, onda sam definitivno favorit na Evroviziji. I samo još jedna stvar, da ne zaboravite da sam zapravo ja prvi nastupao u kožnom odelu i sa zulufima, a ne Elvis", našalio se Hamperdink, i pozvao sve fanove Evrovizije da glasaju za njega.On ove godine predstavlja Englesku sa pesmom „Love Will Set You Free”, a za sada se drži u top pet favorita na kladionicama.Hamperdink ima četvoro dece i devetoro unučadi.

Podsetimo, Rusija na Evroviziju šalje „Buranovske babuške", muzička grupa sastavljena od devet žena starosti između 43 i 74 godine. One su pobedile ostalih 24 kandidata na lokalnom izboru, a jedan od njih je bio i pobednik „Evrosonga 2008", Dima Bilan.Refren istoimene pesme koju će, zbog evrovizijskih pravila, samo šest „Babuški" izvesti u Azerbejdžanu je na engleskom i glasi "Party For Everybody" (Žurka za svakoga).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track