Pijana pobednica Evrosonga ljubila majku u usta

Pobedila i u alkoholisanju

Pijana pobednica Evrosonga ljubila majku u usta

Stil -
Šveđanka Lorin na konferenciji za novinare bila toliko oduzeta od pića da je „zaskočila“ svoju mamu, koja joj je prišla da joj pokloni cveće

Proslavila po (nekim) švedskim običajima?!Pobednica ovogodišnjeg izbora za Pesmu Evrovizije, Lorin, održala je konferenciju za novinare po završetku takmičenja, i to mrtva pijana!

Šveđanka se klatila na putu do sale za konferencije, da bi se po ulasku na konferenciju prvo zahvalila „Turkmenistanu“ na gostoprimstvu, a zatim je usledio i niz drugih gafova. Lorin je navela kako je srećna zbog svoje druge pobede na Evrosongu, verovatno misleći na prolazak u finale, a zatim je dodala i da se nada da će pobediti i sledeće godine?!

Konferenciju je „ulepšala“ starija gospođa koja joj je prišla i uz čestitke uručila cveće. E, onda je Lorin tu gospođu privukla k sebi i strasno je poljubila u usta! Zatim je okupljenima (i šokiranima) kroz smeh saopštila:

- Volim da se ljubim s babama!

Sve bi ovo, možda, i prošlo bez skandala da starija gospođa nije - majka pobednice Evrosonga!

Lorin je svoje gafove završila tako što je pobedničku kristalnu statuu ostavila na konferencijskom stolu, pa ju je poneo jedan od članova švedske delegacije.

Ceca: Šveđani, čestitam!

Svetlana Ceca Ražnatović u subotu uveče održala je spektakularan koncert u švedskom gradu Malmeu, gde je u dvorani Baltiska halen pred 3.000 ljudi čestitala Šveđanima pobedu na Evrosongu.

- Šveđani, čestitam vam pobedu na Evroviziji! U to ime da zapevamo! - rekla je vidno raspoložena Ceca, nakon čega se halom prolomio aplauz.

U dupke punoj sali Ceca je pevala gotovo tri sata, a nakon završetka koncerta sačekalo ju je veliko iznenađenje.

- Cecu su po silasku s bine sačekali brojni fanovi poreklom iz Bosne i Hercegovine. Oni su joj doneli tepsiju njenih omiljenih kolača, tufahija, što je pevačicu dodatno raznežilo. Srdačno im se zahvalila i slikala s njima, a u bekstejdžu je počastila članove svog benda nesvakidašnjim poklonom - govori izvor Kurira.

Duška junakinja Tvitera

Duška Vučinić Lučić, šef odseka za pres i odnose s javnošću RTS, u toku Evrovizije dobila je hrpu negativnih komentara. U uvredama koje su usledile najčešće je komentarisan Duškin prenos Evrosonga.

„Mislim da će Duška Vučinić da izvrši harakiri“, napisala je Marinela Kvapil, bivši PR „Imoušna“, Ani Mihajlovskoj.

„Ja sam Duška Vučinić Lučić i biću sa vama naredna tri sata... izdržite...“, bio je ironičan tviteraš Marko Jovašević. A bilo je i gorih komentara!

Mina Joksimović: Osvetiću tatu!

„... Kad odem za nekoliko godina na Evroviziju i osvetim se za ovo treće mesto“, napisala je neposredno nakon proglašenja pobednika na svom Fejsbuk profilu Mina Joksimović, Željkova ćerka iz prvog braka, pomalo razočarana očevim trećim mestom.

Željko: Dali smo sve od sebe

Dobar deo delegacije vratio se juče u Srbiju, i dok su Lorin i Babuške stalno davale komentare, Željko je bio krajnje uzdržan.

- Dali smo sve od sebe i dobili smo mnogobrojne pohvale, ali pobeda je, nažalost, izostala. Nema očajavanja, idemo dalje - bilo je sve što je rekao srpski predstavnik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track