Gansi traže ruže,  New Order supu, Gošip rakiju

Exit

Gansi traže ruže, New Order supu, Gošip rakiju

Stil -
Čuveni "Gansi" za sastav i njihovu pratnju pre nastupa tražili kiropraktičara i maserku, 252 peškira, kao i fini toaletni papir

NOVI SAD - Članovi američkog benda "Guns N Roses" tražili su od organizatora ovogodišnjeg Egzita (Exit) da im za udoban boravak na novosadskom festivalu obezbede čak i kiropraktičara, dok su popularni "New Order" tražili samo domaću supu, a "Gošip" - dugačku listu alkoholnih pića.

Organizatori su objavili liste zahteva zvezda za ovogodišnji Exit, od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, pa navode da su čuveni "Gansi" za sastav i njihovu pratnju pre nastupa tražili kiropraktičara i maserku, 252 peškira, kao i fini toaletni papir - što je naglašeno kao veoma važno.

Pošto članovi benda vole da vežbaju, potrebna im je i posebna prostorija za to, kao i četiri medicinske boce sa kiseonikom. Pošto "Gansi" pred nastup vole da se opuste, Eksl i ekipa su u prostoriji u bekstejdžu tražili crne zavese, crne stolnjake, kao i po 18 crvenih i belih ruža.

Za razliku od njih, članovi pop benda "New Order" (Nju Ordr), uprkos velikoj popularnosti ne traže mnogo.Vazno im je da imaju dobar izbor sendviča, domaće pivo, kao i kvalitetno lokalno crno i belo vino i domaću supu za ručak. Stav da je domaće i najbolje imaju i Australijanci "Wolfmother" (Vulfmadr), koji su takođe izrazili želju da probaju lokalno vino i pivo, a među "čudnije" uvršćen je njihov zahtev da se druže sa nekom od ovdašnjih poznatih osoba.

Pristalica "nju-ejdž" filozofije je svakako Erika Badu (Erykah Badu), koja kao veganka ima specifične zahteve u ishrani - bez mleka, mesa, plodova mora, a kao omiljenu hranu ističe različite vrste luka, pasulj, spanać, soju, zrelo voće i povrće.U njenom "rajderu" ne spominje se alkohol, za razliku od benda "Gošip" (Gosip), čija je lista, kad je u pitanju piće, podugačka.

Članovi tog sastava su pravi hedonisti i zahtevaju čitav niz žestokih pića, piva, cigareta, energetskih pića koja će sa svim tim mešati, te nije ni čudo što je na listi i vitamin C, koji im je verovatno potreban da bi se od svega okrepili.

"Hercules and Love Affair" kažu da "paze na budžet organizatora", pa su naglasili da im je potreban ne previše skup šampon, regenerator i gel za tuširanje, kao i šest pari crnih čarapa. Šta će sastav popiti i pojesti zavisi od dana kad nastupaju, te je petak rezervisan za vodku i ribu, a pošto planiraju da se "smucaju" po festivalu, tražili su i šaku tokena, šest limeta, šest limunova, svežu mentu i šejker.

"Ako ih sretnete negde usput, tražite da vam smućkaju koktel", poručili su organizatori posetiocima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track