Ćerka Majkla Džeksona: Sad znam zašto smo nosili maske

Ćerka Majkla Džeksona: Sad znam zašto smo nosili maske

Stil -
Bila sam mala i jako zbunjena. Nisam mogla da razumem zašto nosimo maske. Ali sada mi je jasno, otkrila Paris Džekson (14)

Paris Džekson (14), ćerka pop legende Majkla Džeksona, koji je preminuo 2009. godine, otkrila je nekoliko misterija koje su godinama bile vezivane za čuvenog pevača! Jedna od najčudnijih pojava bila je ta da su deca nosila maske preko lica kadgod bi bila zajedno sa ocem.Ćerka Paris otkrila je jednu od misterija u emisiji Opre Vinfri.- Bila sam mala i jako zbunjena. Nisam mogla da razumem zašto nosimo maske. Ali sada mi je jasno - rekla je Paris, koja je već kao devojčica na udaru medija. Odgovor je vezan upravo za ovu pojavu.

- Lica su nam bila pokrivena da nas ne prepoznaju kada nismo sa tatom, odnosno kada smo izlazili na ulicu bez njega - otkriva Paris i potpuno opravdava ovu naredbu oca Majkla.- Zahvaljujući njemu imali smo normalno detinjstvo. Mogli smo da odemo u šoping i na sva druga javna mesta. Tata nam je pričao da nije normalno detinjstvo. Dok su se sva deca igrala, on je bio u studiju i pevao. Samo je hteo da mi imamo sve što imaju i ostala deca - dodaje Paris Džekson.

Prins i Paris, deca Majkla Džeksona
Prins i Paris, deca Majkla Džeksona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track