Mel Gibson maltretira maćehu

Zabrana prilaska

Mel Gibson maltretira maćehu

Stil -
Tedi Gibson (78) tvrdi da je bio nasilnički nastrojen prema njoj

LOS ANĐELES - Mel Gibsonova maćeha, koja se razvodi od njegovog oca, zatražila je zabranu prilaska glumca rekavši da je bio nasilnički nastrojen prema njoj, prenosi Rojters.

Zabrana prilaska je najnovija pravna mera protiv dobitnika Oskara za film "Hrabro srce" i zvezde serijala "Smrtonosno oružje".

"Mel je dotakao dno prošle godine nasiljem nad 78-godišnjom maćehom", navodi se u zahtevu Gibsonove.Tedi Gibson je optužila glumca da je vikao na nju kada ga je pitala kakav medicinski tretman želi za svog oca Džona Gibsona.

Tedi i Džon Gibson venčali su se 2001. Džon Gibson je pozneo zahtev za razvod u junu, navevši kao razlog nepremostive razlike.

Tedi Gibson je u svom zahtevu navela da ne razume zašto njen suprug želi da se razvede od nje i dodala da joj je zabrana prilaska potrebna da bi mogla da porazgovara sa njim bez prisustva Mela Gibsona.

"Mnogo je pitanja u vezi sa zahtevom za razvod i moram da direktno porazgovaram sa suprugom, bez Melovog mešanja, kako bih se uverila da je OK, da njime ne manipuliše Mel i da nije uradio nešto što ne želi", navela je Tedi Gibson u izjavi.

Glumčev portparol nije imao komentara na ove izveštaje.

Gibson, 56, ima problema sa kontrolisanjem besa još od 2006. godine kada ga je zaustavio policajac zbog vožnje u pijanom stanju i kada je imao antisemitski ispad.

Kasnije, on i njegova bivša devojka Oksana Grigorijeva vodili su surovu bitku za starateljstvo nad njihovom ćerkom, a u medijima su se pojavile telefonske poruke koje je Gibson uputio Grigorijevoj u kojima viče i urla na nju.

U martu 2011. Gibson je priznao na sudu da je ošamario Grigorijevu tokom jedne svađe i zbog nasilja u porodici osuđen je na tri godine uslovno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track