Princeza Kejt u toplesu?!

Videla od devera Harija

Princeza Kejt u toplesu?!

Stil -
Da bi izbegla tragove od bikinija, princeza je skinula svoj kupaći kostim

LONDON - Princeza Kejt Midlnton u toplesu?!

Francuski magazin Closer, koji prati život slavnih, objavio je seriju snimaka princeze Kejt u toplesu, snimljenih početkom novembra dok su ona i princ Vilijam bili na odmoru u Libronu na jugu Francuske. Princeza je u toplesu na više fotografija.

Iz uredništva časopisa Closer tvrde da su Kejt uslikali kada je bila sa suprugom princom Vilijamom na odmoru u Provansi.

Zamućena naslovnica Closera s natpisom "Oh My God" osvanula je na službenoj stranici časopisa, a u tekstu su objavili detalje odmora kraljevskog para. Na pet strana objavio je petnaestak fotografija para koji se sunča na terasi, uz napomenu da će ti snimci "obići svet"."Kejt se sunčala dok je princ sedeo za stolom. Pošto je princeza osetljive puti, namazala se kremo za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50. Da bi izbegla tragove od bikinija, princeza je skinula svoj kupaći kostim", piše ispod fotografije.Bakingemska palata potvrdila je njihovu autentičnost i poručila da je prinčevski par "besan i užasnut" zbog njihove pojave u javnosti. "Smatramo da je crvena linija pređena", kazao je portparol kraljevske porodice i precizirao da se Bakingemska palata konsultuje sa francuskim advokatima i razmatra opcije".

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt trenutno borave na turneji po Aziji i Pacifiku.

Kraljevska porodica tuži francuski magazin

Britanska kraljevska porodica saopštila je da će tužiti francuski magazin koji je objavio fotografije princeze Kejt u toplesu. Iz kraljevske rezidencijalne Palate Sent Džejms saopšteno je da prinčevski par danas u Francuskoj pokrenuo pravni postupak zbog narušavanja privatnosti. Bakingemska palata potvrdila je ranije danas autentičnost fotografija i poručila da je prinčevski par "besan i užasnut" zbog njihove pojave u javnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track