Pogledajte kako Viktorijin anđelo izgleda bez fotošopa

Pogledajte kako Viktorijin anđelo izgleda bez fotošopa

Stil -
Na nekim slikama anđelu su malo "stesani" i bokovi, promenjena boja kupaćeg kostima koji nosi, ali i uklonjene bretele sa gornjeg dela bikinija
1 / 6

Neobrađene fotografije „Viktorijinog anđela" Daucen Krus koje su slučajno procurile dale su priliku svima da vide koliku ulogu fotošop ima u njenom besprekornom izgledu. Lepa Holanđanka zaista ima sjajnu figuru, ali i njoj je potrebno malo "peglanja" nabora i bokova, kao i doterivanje tena.

Nedavno je poznati proizvođač veša „Viktorijas sikrit" greškom objavio neobrađene fotografije na kojima je jedan od njihovih "anđela" Daucen Krus.

Zanimljivo je uporedii „prirodne" i fotografije obrađene u fotošopu. Iako je Daucen zaista zgodna i njeno telo nema mana, urednici fotografija su, ipak, smatrali da neke stvari treba da poprave.

Tako je stručnjak za fotošop ispeglao naboranu kožu koja se stvarala oko pojasa, dok je predeo pazuha osmi izravnavanja podvrgnut i posvetljivanju.

Kako su fotografije snimane pod jakim svetlom, što prirodnim, što onim sa reflektora, na skoro svakoj neobrađenoj fotografiji ova lepa Holanđanka se mršti, pa je i ta "nesavršenost" morala biti otklonjena.

Na nekim slikama anđelu su malo "stesani" i bokovi, promenjena boja kupaćeg kostima koji nosi, ali i uklonjene bretele sa gornjeg dela bikinija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track