Koji ste tip osobe?

Koji ste tip osobe?

Stil -
U zavisnosti od toga kako vam je složena garderoba, lako je odrediti vaš karakter

Nered vas odaje!Način na koji slažete čistu garderobu, u ormanu ili pred putovanje, mnogo govori o vama i na osnovu tako mogu se otkriti vaše najskrivenije tajne, tvrdi Džejmi Novak, autorka knjige „Kako se organizovati“.

Sve pod konac

Vi ste dominantna osoba. Sve stižete na vreme i nikada ne zaboravljate rođendane, kao ni druge važne događaje. Čak i ostatke hrane pažljivo pakujete i obeležavate posude.Savet: Savršena i detaljna organizacija čini vas sigurnim i ispunjenim. Zavarajte ponekad sami sebe i neke poslove naprosto odložite. Tako ćete sebi olakšati život. Niko vam neće zameriti ako ne uradite baš sve na vreme.

Smotuljci

Vi ste nesavršeni perfekcionista. Kod vas je uglavnom sve u redu, nepretenciozno savršenstvo je deo vašeg šarma. Volite da skoro sve bude pod kontrolom, iako vam je veoma teško da zadržite koncentraciju i da dovršite ono što ste započeli.Savet: Vratite se projektima koje niste završili da vam se posao ne bi nagomilavao.

Nabacane stvari

Volite da uživate u životu i nikad ne paničite. Vaš kofer verovatno stoji neraspakovan i nekoliko nedelja nakon što se vratite s puta.Savet: Počnite s malim promenama u svom životu. Sredite krpe u kuhinji, potom se prebacite na kupatilo i na kraju sredite spavaću sobu. Videćete koliko ćete se divno osećati kada vam dom ponovo bude bez gomile nabacanih stvari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track