OPTIČKA ILUZIJA:Novi StilBook na svim kioscima

OPTIČKA ILUZIJA:Novi StilBook na svim kioscima

Stil -
Optičku iluziju za naslovnu stranu s prelepom Jelenom Kovačić dočarao je fotograf Filip Shobot, a u duhu crno-bele teme, za drugi broj su slikane i dve naslovne

Izašlo je prolećno izdanje StilBooka, lifestyle magazina koji posle legendarne Elizabet Tejlor ovog puta obrađuje op-art kao temu broja.

Optičku iluziju za naslovnu stranu s prelepom Jelenom Kovačić dočarao je fotograf Filip Shobot, a u duhu crno-bele teme, za drugi broj su slikane i dve naslovne, jedna u crnoj a druga u beloj modnoj priči. Pogledajte kako je izgledalo snimanje za naslovnu stranu s Jelenom, koja je obukla haljinu Ines Janković, specijalno kreiranu za naslovnu stranu StilBooka. Ali to nije sve, u StilBooku možete pronaći zanimljiv intervju sa Slavimirom Stojanovićem, a zavirili smo i u magičan svet umetnosti Jelene Blečić. Predstavljamo vam najnovije modne trendove i neodoljive odevne komade na više od sto strana, a svi modni sladokusci će uživati u šest inspirativnih editorijala.

Za vas smo istražili i dragulj Bliskog istoka Tel Aviv, a možete saznati koje su najneobičnije građevine i restorani na svetu. Pored novosti iz estetske hirurgije, tu su i veliki ljubavni, poslovni i zdravstveni horoskop za prolećnu sezonu.Prepustite se svetu optičke umetnosti sa StilBookom i postanite deo crno-bele modne iluzije!

http://www.youtube.com/watch?v=NYQYOMLgCWU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track