Svaki dan ima svoju planetu

Svaki dan ima svoju planetu

Stil -
Ponedeljak je idealan za pravljenje beba, utorak je dan za šoping, a u subotu završite započete poslove

Svaka sedmica predstavlja ciklus u kojem se oslikava ritam prirode. U astrologiji se za svaki dan u nedelji vezuje po jedna planeta, što poprilično utiče na kvalitet vašeg života.

Ponedeljak Dan MesecaPrvi dan u nedelji idealan je za plodnost i začeće. Ponedeljkom ste zbog Meseca emotivniji nego inače, pa odluke donosite na osnovu osećanja.

Utorak Dan MarsaUtorak je dan pun energije i dobar je za trgovinu, a seksualna energija je na vrhuncu. Takođe, ovaj dan je pogodan za početak dijete.

Sreda Dan MerkuraSredom u prvi plan izbijaju komunikacija, razgovor i kreativnost. Ali budite oprezni prilikom donošenja čvrstih odluka.

Četvrtak Dan JupiteraČetvrtkom smo skloni rasipništvu. Ako izlazite iz kuće, pazite da ne potrošite previše novca. Četvrtkom je intuicija najbolja i ovaj dan je idealan za meditaciju.

Petak Dan VenerePlanirate venčanje? Uradite to u petak, jer je on nekada bio dan venčanja. Ovaj dan je pogodan za ljubav i flert.

Subota Dan SaturnaOvog dana treba do­vršiti sve zapo­če­te poslove. Prijateljstva i poslovi sklopljeni subotom obično imaju dobar ishod.

Nedelja Dan SuncaNedeljom sakupite energiju za narednu sedmicu i radite stvari koje vas opuštaju i zabavljaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track