Besplatni kurs preživljavanja u Beogradu!
Foto: KURIR

Da li može da se nauči da se preživi?

Besplatni kurs preživljavanja u Beogradu!

Stil -
Tokom maja biće organizovani besplatni kursevi za preživljavanje povodom nadolazećeg talasa novih zanimanja

BEOGRAD - U današnje vreme kada diploma ne znači mnogo mladima, kada nastane prvi problem kako doći do posla, kada krene čupanje kose s glave, nervoze u porodicama, e tada počinje pravo preživljavanje! Mnogi nisu spremni, mnogi nisu tako vaspitani, mnogi ne znaju kako i stide se da prežive.

Škola stranih jezika "Kontext" organizovala je besplatne kurseve za preživljavanje povodom nadolazećeg talasa novih zanimanja, novog ponašanja, novih strategija koje zahteva ovo vreme. Čovek se uči dok je živ i dok traga za novim saznanjima koji mu pomažu u svojoj sopstvenoj svakodnevici kao i komunikaciji. I to nije sramota! Zato prvi besplatni čas biće održan 18. i 25 maja u 11 i 13 sati u Balkanskoj 4, i Vuka Karadžića 6, u zavisnosti od željenog kursa.

Predlažemo svim onima koji imaju dobro obrazovanje a ne znaju kako da ga plasiraju, da se trgnu i nauče kako da naprave dobru prezentaciju svog sopstvenog znanja.

Radionica za Javni nastup biće održana 18. maja 2013, a intervju za posao 25. maja 2013. u 13h. Kao začin znanju koja se podrazumeva, dodaju se veštine (Soft Skills), među kojima su najtraženije poznavanje jezika, pisanje curriculum vitae, dobro predstavljanje, prezentacija. A za uspešnu komunikaciju bitno je i poznavanje kulturoloških razlika, koje su izuzetno bitne posebno za međunarodni networking."I molimo vas vodite računa kada pregovarate sa Bugarima! Naše da je njihovo ne", kažu profesori. Pored ove, saznajte i mnogo drugih caka koje vas mogu zbuniti u drugim zemljama. Nejtiv spiker Tifani Ros održaće malu prezentaciju na temu Kulturalni šokovi 18.maja 2013. u 11h.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track