ĆERKA IM JE UMRLA OD UPALE PLUĆA: Nakon smrti pronašli su njeno tajno pismo...
Foto: Jutjub

Tužno

ĆERKA IM JE UMRLA OD UPALE PLUĆA: Nakon smrti pronašli su njeno tajno pismo...

Zanimljivosti -

Niko od nas ne zna koliko dugo će biti na Zemlji i zato je toliko bitno da živimo svaki dan kao da nam je poslednji.

To ne znači da treba da date otkaz ili da ovog trena odete na skok padobranom, ali znači da treba da pronađete načine za sreću u malim stvarima. Nijedna priča vas na to neće podsetiti kao priča o Tejlor Smit, mladoj devojci čiji život je bio kratak, ali ona je ipak uspela da ostavi poruku koja je dokaz koliko je ona volela svoj život.Kada je preminula od komplikacija upale pluća, njeni roditelji pronašli su nešto u njenoj sobi što bi bilo šokantno za svakog roditelja koji je u žalosti. Kada su shvatili šta je, podsetili su se koliko je neverovatna njihova ćerka bila - i koliko je život bitan. Pročitajte Tejlorinu priču:Tejlor je živela sa svojom voljenom porodicom u Džonsonu, Tenesi.5. januara 2014. godine, Tejlor je umrla sa 12 godina od komplikacija upale pluća.

Do tada, Tejlor je bila srećna i zdrava devojčica.Nepotrebno je reći, da je gubitak Tejlor bio užasan udarac za porodicu. Trebalo je da prođe neko vreme kako bi roditelji bili u stanju da prođu po njenim stvarima.

Kada su to napokon uradili, pronašli su nešto neverovatno.nisu znali, ali Tejlor je napisala pismo sebi kao studentu. Njeni roditelji pronašli su pismo nakon njene smrti. Sigurno im je bilo jako teško, ali rešili su da ga otvore.

Kada su pročitali šta piše unutra, preplavile su ih emocije.Tejlor je napisala sama sebi pismo, jer kao i svi mi, pretpostavila je da je ceo život pred njom.

Tejlor je napisala i instrukcije na koverti.Ipak, te instrukcije nažalost više nisu važile.

S obzirom da Tejlor nije mogla sama da otvori pismo, roditelji su odlučili da oni urade to za nju. Pismo slama srca ali je istovremeno i inspiriše, podsetnik koliko je život bitan i koliko lako možemo da ga uzgubimo.

Evo šta je Tejlor napisala sebi:Draga Tejlor, Kako je život? Život je prilično jednostavan sada (10 godina u tvojoj prošlosti). Čestitam ti na završavanju srednje škole, ako nisi uspela vrati se i opet probaj. Izmi tu diplomu. Jel smo na koledžu? Ako nismo, razumem. Sigurno imamo dobar razlog za to.Nemoj da zaboraviš, danas je Alanin 11. rođendan. Več 11! U moje vreme, tek je napunila jednu. Kakav je tvoj odnos sa Bogom? Da li si se molila, čitala bibliju ili si otišla direktno da mu služiš? Ako nisi ustani i uradi to. Ne zanima me u kom smo trenutku života sada, ali uradi to! On je bio ismejavan, tučen, mučen i razapet zbog tebe. Čovek bez greha koji ništa pogrešno nije uradio.Jel si putovala, izašla iz zemlje? Jel si letela avionom?Jel se još uvek emituje "Doctor Who"? Ako ne, kako se završio? Jel živiš sama sada?Mislim da je to to za sada. Zapamti, prošlo je 10 godina od kada sam ovo pisala. Svašta se desilo, dobro i loše. Tako život funkcioniše, a mi moramo da se složimo sa tim.Iskreno, Tejlor Smit.

(LifeBuzz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track