RENOVIRALI SU KUPATILO, A KADA SU SKINULI PLOČICE NAŠLI SU PORUKU STARU 23 GODINE: ONO što su prethodni stanari ostavili NASMEJALO IH JE DO SUZA! (FOTO)
Foto: Profimedia

PRESMEŠNO

RENOVIRALI SU KUPATILO, A KADA SU SKINULI PLOČICE NAŠLI SU PORUKU STARU 23 GODINE: ONO što su prethodni stanari ostavili NASMEJALO IH JE DO SUZA! (FOTO)

Zanimljivosti -

Kupovina nove kuće može da bude uzbudljiva, ali kad je reč o renoviranju, nikad nije naodmet očekivati neočekivano. Jedan je par tako nevino krenuo da obnovi kupatilo, ali ništa ih nije moglo pripremiti na ono što ih je zateklo.

foto: Profimedia

Pre pet godina su Aleks i Džes Mani kupili kuću u Kaliforniji, a sada su odlučili kako je vreme da se neke stvari promene. Krenuli su s kupatilom. Međutim, kad je majstor razbio pločice, iza njih se pojavila skrivena poruka.

Zaštićena plastičnim pokrovom, poruka je bila od porodice koja je u istoj kući živela prije 23 godine. “Ćao, mi smo Šineskijevi. Renovirali smo ovo kupatilo u leto 1995.”, pisalo je. “Ako ovo čitate, to znači da ponovno obnavljate kupatilo. Šta nije u redu s onim što smo mi napravili?!?!?”, poručili su uvređeni Azijati.

Osim fotografije njih dvoje, Šineskijevi su priložili i sliku svog ljubimca zeca i dodali: “Ćao, ja sam zeka Kesi. I ja sam ovde živio! (Znam ići u WC!)”

Manijevi su ovu nesvakidašnju situaciju podelili na društvenim mrežama, gde je ona postala viralna.

Neverojatno, više od 80.000 lajkova na Tviteru pristiglo je u samo 24 sata, a korisnici Redita čak su pokušali da uđu u trag domišljatom azijskom paru.

Kada je postupak renoviranja bio pri kraju, Manijevi su, inspirisani 23 godine starom porukom u zidu, odlučili da ostave i svoju – za buduće generacije.

Potstaknuti viđenim, drugi korisnici Tvitera su se prisetili šta su oni nalazili u svojim domovima. Tako je jedan pokazao hrpu časopisa Plejboj koji su on i žena pronašli u zidu.

Druga osoba je objavila fotografiju limenke piva iz 1970-ih. “Moji roditelji su sagradili kuću kasnih 1970-ih. Tata je redovno nadgledao radove i svaki put bi na kraju dana majstorima doneo jedan karton piva. Pronašao je ovo u zidu kada je obnavljao tuš 2013. godine”, stajalo je u objašnjenju.

Kurir.rs / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track