OPUSTITE SE! NEDELJNI HOROSKOP DO 16. SEPTEMBRA: Ako ste rođeni u ovom znaku, sve što dodirnete će se PRETVORITI U ZLATO!
Foto: Profimedia

ASTRO PROGNOZA

OPUSTITE SE! NEDELJNI HOROSKOP DO 16. SEPTEMBRA: Ako ste rođeni u ovom znaku, sve što dodirnete će se PRETVORITI U ZLATO!

Zanimljivosti -

Mnogi će ove nedelje doživeti uspeh na raznim životnim poljima, međutim, pojedinima se savetuje da stoje s obe noge na zemlji, kako stvari ne bi izmakle kontroli.

OVAN

Planete će vam ove nedelje biti izuzetno naklonjene i činiće vam se kao da sve ide savršenim tokom, konačno. Zvezde će vas snabdeti preko potrebnom energijom, imaćete dosta volje za sve što tek predstoji. Imaćete sasvim dovoljno samopouzdanja da načinite korake o kojima već neko vreme samo maštate. Mars u Vodoliji će vam pomoći. Okrenite se sportskim aktivnostima.

BIK

Možda ćete isplanirano realizovati lagano, ali bez brige, to će vam čak i prijati te pomoći da se malo smirite. Vodite raćuna o tome kako trošite novac ove nedelje, te u šta ulažete. Svim Bikovima rođenim u aprilu zbog Urana u znaku dogodiće se neke drastične promene ove nedelje. Ljubavni život biće krajnje turbulentan, zato se potrudite da ostanete pribrani, pa svojim strpljenjem izmamite tuđe.

BLIZANCI

Možda ćete se osećati premoreno zbog Sunca i Merkura, ali van toga, sve će biti u redu zahvaljujući Marsu u Vodoliji. Ipka, povedite računa na poslu. Moguće je da ćete zbog jedne zategnute situacije upropastiti odnose, pa i neke lične. Dajte sebi vremena, odmarajte se koliko god možete.

RAK

Cele ove nedelje imaćete utisak da ste rođeni pod srećnom zvezdom. U ljubavi bićete nepobedivi! Ako ste solo, ništa vas neće dekoncentrisati sa cilja. Šta god da vas snađe ove nedelje, ljubav će biti tu da vas oraspoloži i vrati na noge.

LAV

Fizički i psihički ćete se osećati sasvim dobro, ali će vas osećanja moriti i danju i noću. Iskontrolišite se, ne budite impulsivni, ni na poslu ni kod kuće. Otresite sve loše i sklonite se ako je potrebno, samo nemojte "vući kofer svuda sa sobom". Lakše ćete razrešiti situaciju ukoliko ne budete postojali u njoj non-stop. Odluke donosite isključivo hladne glave.

DEVICA

Za većinu Devica ovo će biti sjajna nedelja. I na poslovnom i na ljubavnom planu mnnogo toga ćete konačno pokrenuti, iako nije bilo izgleda da ćete se pomaći sa mrtve tačke još neko vreme. Zadržaćete blizu sebe sve što vam je bitno i drago uz pomoć šarma koji će vam ove nedelje biti na zavidnom nivou.

foto: Profimedia

VAGA

Ovu nedelju obeležiće nervoza, te pazite da ne preraste u agresiju. Manite se površnih ružnih komentara, posebno u poslovnom okruženju. Ipak, pošto će Mars u Vodoliji cele nedelje će vršiti ogroman uticaj na vas, imaćete pomoć od planeta kako da se postavite dobro u bilo kom okruženju. Verujte sebi i svojim instinktima.

ŠKORPIJA

Ovo će biti jedna sjajna, sjajna nedelja! Venera i Jupiter su u vašem znaku, Sunce je takođe zauzelo dobru poziciju, Saturn i Pluton osiguraće dovoljno energije za vas da briljirate i na poslu i u ljubavi. Bićete poželjni, što i te kako volite i ka čemu težite, pa ćete se dobro osećati i zato i privlačiti samo ono što vas raduje i što vam istinski ujedno i treba.

STRELAC

Sve što dodirnete ove nedelje pretvoriće se u zlato! To će vas ohrabriti da bacate strele i dalje, te pogađate velike ciljeve o kojima ste do sada samo sanjali. Sreća će vas pratiti u stopu. Venera u Vagi doneće u vaš život dugo očekivani balans, a u ljubavi cvetaće vam ruže kao nikada pre.

JARAC

Ove nedelje osećaćete se tolik odobro, da ćete tvrditi sa sigurnošću da ne postoji ništa što bi moglo taj osećaj da odnese. Sve ono loše što se događa u vašem okruženju neće vas ni dotaći, ipak ne gubite razum već ostanite u fokusu. Uzmite sve što vam život pruža, ali s rezervom tamo gde ste najranjiviji.

VODOLIJA

Evo zasluženog predaha, Vodolije! Ovom nedeljom vladaće mir. Ništa se spektakjularno neće dogoditi u narednih sedam dana te ćete, hteli ili ne, sve vreme podrediti sebi. Možda ćete malo kuburiti sa samopouzdanjem, ali to će biti tako samo zato što ne volite kada niste uposleni, jer na to niste navikli. Polako, ima vremena za sve.

RIBE

U narednih sedam dana, impulsivnost će vas pojesti. Nećete moći da sedite mirno ni pet minuta, skakaćete na sve strane. Iz tog razloga, brže će vas savladavati umor i nećete znati kako da se odmorite. Opadaće vam koncentracija i nećete imati želju za novim poznanstvima. Međutim, Venera u Škorpiji imaće veliki uticaj na vaš ljubavni život. Niko neće moći da vam izađe na crtu kada je šarm u pitanju.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Vogue.it/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track