TAROT PROROČANSTVO OTKRIVA VAŽNU STVAR DO KRAJA NEDELJE: Saznajte šta vam sudbina uskoro donosi
Foto: Shutterstock

Kurir dnevni horoskop za 15.07.2019

TAROT PROROČANSTVO OTKRIVA VAŽNU STVAR DO KRAJA NEDELJE: Saznajte šta vam sudbina uskoro donosi

Zanimljivosti -

Kosmos ove nedelje šalje vrlo moćnu energiju, jer nas 16. jula očekuje delimično pomračenje Meseca i mnoge planete su retrogradne, piše Lovesensa.

Tarot karta Četvorka mačeva donosi važnu poruku. Puno ste radili i puno ste toga prošli, a sada je vreme da se opustite i dopustite sudbini da vam donese nagrade. Nakon perioda životnih borbi i izazova, potrebno je da pronađemo vremena samo za sebe i obnovimo energiju. Pronađite način da napunite "energetske baterije" kako biste imali dovoljno snage za nove životne pobede.

Međutim, nemojte potpuno da rasteretite svoju pametnu glavu. Dok odmarate razmislite i o sledećim životnim koracima. Kada se oslobodite stresa i povratite energiju, vaše sposobnosti biće jače nego ikada i imaćete šansu da ostvarite dobar deo svojih snova. Ako se opustite i prepustite zadovoljstvu, uspećete da pronađete sebe, bićete zdraviji i naučićete da kažete NE stvarima, ljudima i navikama koje ugrožavaju vašu sreću.

Druga tarot karta za ovu nedelju, Osmica mačeva pomaže da se oslobodimo negativnih i opterećujućih misli. Koliko ste puta u životu propustili važnu šansu zbog toga što ste razmišlljali da će neke stvari krenuti po zlu? U narednom periodu imate priliku da naučite kako razmišljati pozitivno i bez straha napraviti važne korake u životu. Karta upozorava da previše vremena trošimo na razmišljanje i detaljno planiranje aktivnosti u budućnosti. Sada je vreme da delujete i zaista napravite nešto što će doprineti kvalitetu vašeg života. Pod energijom pomračenja imaćemo šansu da shvatimo svoje snove i nadanja, da se pripremimo za njihovo ostvarenje, a kraj nedelje podrazumeva da rizikujete i uradite nešto za sebe, za svoju sreću.

PROČITAJTE JOŠ:

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2019. GODINE

HOROSKOP - SAZNAJTE ŠTA VAM SUTRA DONOSI MOĆNO POMRAČENJE MESECA

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA STUPIĆE U BRAK DO KRAJA LETA

(Kurir.rs / Foto:Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track