DETE VAM JE KRENULO U ŠKOLU I ZA UŽINU NE PRESTAJE DA JEDE SLATKIŠE? Oni konačno mogu da budu PRIRODNI I UKUSNI, ova poslastica je idealna za vašeg vrednog ĐAKA!
Foto: Promo

MAGIJA UKUSA PRIRODE

DETE VAM JE KRENULO U ŠKOLU I ZA UŽINU NE PRESTAJE DA JEDE SLATKIŠE? Oni konačno mogu da budu PRIRODNI I UKUSNI, ova poslastica je idealna za vašeg vrednog ĐAKA!

Zanimljivosti -

Spremili ste vašeg mališana za školu i za užinu mu, po dogovoru, dali novac. Nadate se da će u svojoj ishrani napraviti dobar izbor ili makar kupiti ono što i ostali drugari. Međutim, drugari još uvek nisu čuli za medeni namaz “Veverko”. Nisu čuli zato što su mogli da ga kupe samo na poljoprivrednim sajmovima, gde tako mali još ne zalaze, a ne idu ni u onih 13 maloprodajnih objekata gde su do sad mogli da ga vide jer većina dece nije naletela baš na tu prodavnicu.

Ipak, u dm drogeriji u svom kraju je bilo svako dete, a “Veverko” koji se sastoji od 61 posto meda i 36 posto lešnika i voća i potpuno je prirodan namaz koji će se od sada naći na policama dm prodajnog lanca. Veverka možete mazati na hleb, palačinke, vafle, galete pa će tako, čak i oni najizbirljiviji pronaći onu varijantu koja im najviše prija.

Tvorac ove vrsne poslastice, Mirko Perić, vrhunski je pčelar, a u okviru "Kuće meda Perić" pčelarstvom i ratarstvom se bavi zajedno sa roditeljima. Tradicija proizvodnje meda započeta je 1986. godine, dok je Veverko nastao novembra 2016. godine i tada se zvao Medeni krem.

Zahvaljujući projektu dm inkubator koji je kompanija dm sprovela sa ciljem podrške malim i srednjim preduzećima, Veverko će se sada naći i na policama dm drogerija širom zemlje.

foto: Promo

Proizvod nastaje posebnim prirodnim postupkom koji je razvijan godinu dana i svakodnevno se usavršava, a kvalitet svake teglice strogo se ispituje. Veverko je posan, veganski i bez glutena, a posebno je važno što ne sadrži nijedan sastojak koji se obično nalazi u industrijski proizvedenim grickalicama i slatkišima.

Kako kaže tvorac ove poslastice, medeni namaz je idealan za celu porodicu, a naročito za decu koja ne vole da jedu med i druge zdrave namirnice, dok druge slatkiše obožavaju, pa ćete ih tako “prevariti” da pojedu nešto što će vremenom da zameni sve čokolade i bombone ovog sveta i postane im omiljena poslastica.

foto: Promo

Sve ovo je dovoljan razlog da, ako već niste, odete u najbližu dm drogeriju i probate Veverka, koji će zasigurno postati nezaobilazan deo ishrane vas i vaše porodice!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track