KRAJ SERIJE "KAKO SAM UPOZNAO VAŠU MAJKU" OTKRIVEN JE U PRVOJ SEZONI! Čekali ste 208 epizoda da saznate koga je Ted izabrao, a ovaj DETALJ je otkrio sve na samom POČETKU!
Foto: Profimedia

OVO SIGURNO NISTE ZNALI

KRAJ SERIJE "KAKO SAM UPOZNAO VAŠU MAJKU" OTKRIVEN JE U PRVOJ SEZONI! Čekali ste 208 epizoda da saznate koga je Ted izabrao, a ovaj DETALJ je otkrio sve na samom POČETKU!

Zanimljivosti -

Fanovi serije "Kako sam upoznao vašu majku# morali su da čekaju čak devet sezona, kako bi saznali ko je Tedova izabranica, iako je kraj nagovešten već u prvoj sezoni.

U predzadnjoj epizodi prve sezone, u kojoj Ted odlučuje da pronađe svoju ljubav pomoću agencije za pronalazak partnera, rečeno mu je da su mu našli savršenu devojku koja svira bas gitaru i čiji je omiljeni roman "Ljubav u doba kolere" Gabrijela Garsije Markesa.

Iako je Ted zbog Robin odustao od "savršene" devojke, upravo je kroz zaplet Markezove knjige već u prvoj sezoni opisano kakva će biti sudbina likova iz sitkoma "Kako sam upoznao vašu majku".

foto: Profimedia

"Ljubav u doba kolere" prati mladi par Florentina i Ferminu koji raskidaju nakon što se Fermina zaljubi u drugog muškarca. Nakon što njen muž nakon dugih godina braka umre, Florentino i Fermina ponovno uplove u svoju romansu, baš kao i Ted i Robin na kraju serije.

Podsećamo, cela serija je ispričana kroz Tedova sećanja koja priča svojoj deci, o tome kako je upoznao njihovu majku. Još u prvoj sezoni postaje jasno da je Tedova izabranica upravo Robin.

foto: Profimedia

Za Robin se mislilo da je kroz seriju ljubav pronašla u Barniju za kojeg se u jednoj sezoni i udaje.

Iako su se fanovi serije već skoro pomirili s činjenicom da će Robin i Ted ostati samo prijatelji, u poslednjoj sezoni se dogodio neočekivani obrt.

Naime, majka Tedove dece Trejsi, koja je u seriji predstavljena tek krajem sedme sezone, nakon 10 godina braka umire, nakon čega glavni lik ponovno na kraju serije završava s Robin. Baš poput Florentina i Fermine.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Index.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track