OVAKO JOŠ NIKO NIJE ZAPROSIO DEVOJKU! Stavio joj prsten na ruku dok je spavala: Čestitali im na FB, a neki komentari su STRAŠNI
Foto: Printscreen/Tviter

oni su srećni

OVAKO JOŠ NIKO NIJE ZAPROSIO DEVOJKU! Stavio joj prsten na ruku dok je spavala: Čestitali im na FB, a neki komentari su STRAŠNI

Zanimljivosti -

Majkl Majorga dugo je razmišljao koji bi bio najbolji način da zaprosi svoju devojku, jer kako kaže, teško ju je iznenaditi pa mu je na pamet pala neobična ideja. Svoj plan za prosidbu postavio je na društvene mreže i dok su ga neki nazivali "genijem", drugi nisu odobravali njegov postupak.

Na svoj Fejsbuk profil postavio je fotografiju i u opisu otkrio kako je zaprosio Džamilu Vilijams dok je spavala, tako što joj je stavio prsten na ruku pre nego što se probudila, piše "Miror".

- 5.00 je sati. Već nedeljama planiram kako da joj postavim pitanje... Ti znaš svaki moj potez i jako te je teško iznenaditi. Ali, šalu na stranu, sada ćeš se probuditi sa tri iznenađenja... Telefonom prepunim obaveštenja o čestitkama, sa vereničkim prstenom i fotografijom na kojoj spavaš, a znam da ne želiš da je vidi ceo svet. Iznenađenje! Obavestiću vas šta je rekla kada se probudi - napisao je Majorga iz Majamija uz fotografiju.

Njegova objava podeljena je 236.000 puta, a lajkovalo ju je više od 338.000 ljudi.

"Nadam se da si još uvek živ", "Od tada nisi ništa objavio... Ili slavite ili si mrtav..", samo su neki od komentara ispod objave.

Na svu sreću, devojci Džamili se iznenađenje svidelo, pa se oglasila na društvenim mrežama.

- Da! Ne mogu da verujem. Bože, neverovatan si što si mi poslao ovog čoveka koji me stvarno voli. Majkl Majorga mnogo te volim. Kada čovek pronađe dobru stvar, ne mora da traži ništa drugo - napisala je ona.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track