NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. DECEMBRA: Rakovima zvezde NISU NAKLONJENE, a OVAJ ZNAK neka se pazi ZAVIDNIH LJUDI!
Foto: Profimedia

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. DECEMBRA: Rakovima zvezde NISU NAKLONJENE, a OVAJ ZNAK neka se pazi ZAVIDNIH LJUDI!

Zanimljivosti -

Biku bi bilo mudro da obnovi stara prijateljstva i razmisli o putovanjima, jer mu treba izduvni ventil. Blizancima je savet da smanje prevelika očekivanja od partnera, tako će biti srećniji.

Ovan

ovan, horoskopski znak
foto: Shutter

Posao: Na poslu vas očekuju promene koje mogu da budu i pozitivne, ako ne budete brzopleto reagovali i odlučivali. U situaciji ste kada donosite zaključke pune snažnih i emotivnih naboja, što nije dobro.

Ljubav: Ako ste se nedavno zaljubili, ne proveravajte svoju novu vezu jer će sene prošlosti smetati novom odnosu. Slobodni, uživajte u društvu, pokažite svojoj nedokučivoj simpatiji da imate ponosa! Možda je baš takvo vaše ponašanje pokrene da vam priđe.

Zdravlje: Energetski ste vrlo osnaženi, ali psihički znate da potonete u neraspoloženja. Izbegavajte druženja s ljudima koji su pesimistični jer će to preneti i na vas. Pripazite se glavobolja i tegoba sa sinusima.

Najbolji dan: 4. decembar

Najlošiji dan: 10. decembar

Bik

bik, horoskopski znak
foto: Shutter

Posao: Bićete izvrsni u neformalnim susretima, zadivljujuće koncentracije i fizičke spretnosti. Ako treba da obavljate administrativne poslove, potpišete neki ugovor, dobijete rešenje ili neku dozvolu, dani su povoljni.

Ljubav: Nedelja je kao stvorena za ozbiljne razgovore kojima ćete odrediti neke ciljeve u budućnosti. Razgovarajte s partnerom o svemu što vas muči – neće se ništa loše dogoditi. Sličan pristup savetujemo i u kontaktu s ostalim vama bliskim i dragim ljudima.

Zdravlje: Obnovite stara prijateljstva i razmislite o putovanjima. Treba vam izduvni ventil, odnosno nešto gde ćete kanalisati višak energije. Ako imate nekih tegoba, bićete vrlo savesni i odmah posetiti lekara.

Najbolji dan: 6. decembar

Najlošiji dan: 4. decembar

Blizanci

blizanci, horoskopski znak
foto: Shutter

Posao: Prihvatite trenutne zastoje jer što im se budete manje opirali, to ćete jasnije uviđati koje korake valja napraviti. Deo radnih obaveza prepustite drugima, bez obzira na to što niste sigurni u njihove sposobnosti.

Ljubav: Posvetite pažnju osobi koja s vama ima ozbiljne namere - prepoznajte na vreme njene kvalitete. Zauzetima savetujemo da smanje svoja prevelika očekivanja od partnera. Čuvajte se pojedinaca koji će pokušavati da kopaju po vašoj intimi.

Zdravlje: Pokušajte mirnije da živite, manje se naprežete i više spavate. Manji zdravstveni problemi mogli bi biti razlog posete lekaru, ali ozbiljnijih tegoba nećete imati. Čuvajte grlo od hladnih i gaziranih napitaka.

Najbolji dan: 8. decembar

Najlošiji dan: 5. decembar

Rak

rak, horoskopski znak
foto: Shutter

Posao: Nemojte da dozvolite da vam pojedinci poljuljaju samopouzdanje i odvrate vas od planiranih poduhvata. Budite oprezni u poslovnoj saradnji sa ženskom osobom – njen trač ili svađa s vama narušiće vam ugled.

Ljubav: Ako ste u braku, upozoravamo vas da se suzdržite od izliva ljutnje, a posebno od prebacivanja na partnerov račun. Zvezde vam ove nedelje nisu naklonjene i jedino mirnim reakcijama možete izbeći sve štetne uticaje po vaš odnos.

Zdravlje: Zaokupljaće vas porodični problemi, na šta će odlaziti većina vaše energije. Osećaćete da ste pod stresom, pa pripazite na svoj krvni pritisak. Ako vas boli kičma, razgibajte je joga vežbama i pilatesom.

Najbolji dan: 10. decembar

Najlošiji dan: 7. decembar

Lav

lav, horoskopski znak
foto: Shutter

Posao: Nalazite se u izvrsnom poslovnom razdoblju, ali nemojte da otvarate nove poslovne aktivnosti nego unapređujte one koje su već u toku. Počeće da vam stižu priznanja i konkretne materijalne koristi.

Ljubav: Mogli biste da planirate venčanje ili da na neki drugi način unapredite vezu. Poželećete da sa svima podelite svoju sreću i zanos. Nemojte da dozvolite da vas obeshrabre neke vesti, odlaganja ili tuđa zavist. Samci, privući će vas osoba bogate duhovnosti.

Zdravlje: Svi će primetiti da blistate i pozitivno razmišljate. S vama će svako rado biti u društvu jer ćete isijavati optimizmom. Međutim, na zdravlje pripazite – Merkur i Venera u Jarcu ističu mogućnosti upalnih procesa.

Najbolji dan: 4. decembar

Najlošiji dan: 6. decembar

Devica

devica, horoskopski znak
foto: Shutter

Posao: Potrudite se oko sadašnjih poslova jer bi mogli da vam donesu nagradu u finansijskom obliku ili napredak u karijeri. Mogli biste da primite honorar ili sklopite odloženi posao koji će naglo krenuti.

Ljubav: Ojačaćete komunikaciju s partnerom. Osetićete da je vreme za konkretnu akciju, da ste spremni da ulažete u postojeću vezu, u porodične odnose ili u novi, ozbiljni ljubavni početak. Samo napred, ništa ne bi smelo da vas skrene s puta.

Zdravlje: U dobrom ste astrološkom periodu, pa većih zdravstvenih tegoba neće biti. Dani su odlični za sve vas koji želite da skinete višak kilograma, ali nastojite da dijeta koju koristite ne bude previše rigorozna.

Najbolji dan: 5. decembar

Najlošiji dan: 8. decembar

Vaga

vaga, horoskopski znak
foto: Shutter

Posao: Radićete puno, ali i postizati odlične rezultate, pa ne žalite truda. Bitno je da ne preterujete, jer koliko god su vaše ambicije ostvarive, neće proći bez uplitanja konkurencije i zavidnih ljudi.

Ljubav: Prekinutu vezu započećete na novim temeljima uzajamnosti i ljubavi, te lakše oprostiti sve ono što je bilo povod za razlaz. Vagama u braku jačaju romantika i bliskost, iako ćete povremeno biti sitničavi i partneru prebacivati stare greške.

Zdravlje: Spor metabolizam prouzrokovaće bolove u stomaku i nadutost. Nastojte da konzumirate što manje teške hrane i priklonite se namirnicama bogatim vlaknima. Ako imate izraženijih tegoba, ne odugovlačite posetu lekaru.

Najbolji dan: 9. decembar

Najlošiji dan: 10. decembar

Škorpija

škorpija, horoskopski znak
foto: Shutter

Posao: Mogli biste da se bavite raznim oblicima pisanog rada i učenja. Zaposleni u administraciji ili računovodstvu, koncentrisano će baratati brojkama i računima. Bićete jako učinkoviti.

Ljubav: Stare veze plamte novim žarom, a u novim odnosima dominira fizička privlačnost. Na trenutke ćete gubiti živce zbog sitnica, a onda biti zahvalni na uzbuđenjima i novim prilikama. Vikend donosi ljubavni uspeh, a nekima čak i sudbonosni trenutak.

Zdravlje: Opuštajte se šetnjama, slušanjem muzike ili pisanjem dnevnika. S naklonjenim Merkurom i Venerom prolepšaćete se, a raspoloženje će se popraviti. Bićete vitalni i izdržljivi, te otporni na stresne situacije.

Najbolji dan: 10. decembar

Najlošiji dan: 6. decembar

Strelac

strelac, horoskopski znak
foto: Shutter

Posao: Krasiće vas hrabrost i upornost, a nećete se bojati ni da preuzmete rizik. Ako usmerite ove osobine na područje finansija i smišljanja kako da povećate prihode, uspeh neće izostati.

Ljubav: Bračni parovi udruženim snagama će krenuti u poslovne ili finansijske projekte. Parovi koji odluče da žive zajedno, uređivaće ili će unajmiti stan. Samcima će pak imponovati poslovno uspešni pojedinci i jednog takvog uskoro bi mogli da upoznaju.

Zdravlje: Ako nameravate da se bavite sportom, izbegavajte suviše zahtevne i riskantne aktivnosti. Ograničite se na vožnju sobnog bicikla ili brzo hodanje. Pripazite se sklonosti iscrpljenjima i raznim virozama i prehladama.

Najbolji dan: 10. decembar

Najlošiji dan: 7. decembar

Jarac

jarac, horoskopski znak
foto: Shutter

Posao: Više se družite s ljudima jer ćete od takvih poznanstava imati koristi i stvoriti vrlo korisne veze. Ostavljaćete utisak staložene osobe u važnim trenucima, što će vam obezbediti simpatije nadređenih.

Ljubav: Ovo su odlični dani i za Jarčeve uhvaćene u mrežu ljubavne rutine. Samci, osoba koja već duže vreme zaokuplja vašu pažnju, napokon će početi da popušta pred vašim šarmom. Ne dajte se zbuniti njenom prividnom hladnoćom iza koje se krije nesigurnost.

Zdravlje: Puni ste energije, angažovani na sve strane i mnogo radite. Zdravlje će vam većinom biti dobro, ali pazite da ne preterate u radu i iscrpite svoje energetske zalihe. Dan započnite sa zdravim, kaloričnim doručkom.

Najbolji dan: 6. decembar

Najlošiji dan: 4. decembar

Vodolija

vodolija, horoskopski znak
foto: Shutter

Posao: Nećete moći da izbegnete neprijatne i složene zadatke koji podrazumevaju rizik i povećanu odgovornost. Iako ćete davati sve od sebe da zadovoljite tuđa očekivanja, činiće vam se da ste mnogo više uložili nego dobili.

Ljubav: Manja ljubavna stagnacija nije znak za uzbunu, ali kontrolišite osećanja i ne gnjavite partnera ljubomorom i preispitivanjima. Osoba kojoj inače puno verujete, neće biti iskrena prema vama i nemojte zbog nje dovoditi u pitanje svoj brak ili vezu.

Zdravlje: Psihička napetost ostaviće traga na vaše zdravlje. Glavobolja, pritisak u plućima ili grč u želucu, biće samo neki od simptoma nervoze. Najbolje će vas opuštati vežbanje, ali i druženje s prijateljima.

Najbolji dan: 9. decembar

Najlošiji dan: 5. decembar

Ribe

ribe, horoskopski znak
foto: Shutter

Posao: Nadređeni bi mogli da vam pruže priliku da usavršite znanje, krenete na seminar ili stručno usavršavanje. Iz inostranstva bi mogla da vam pristigne lepa vest ili ponuda za posao. Prihvatite svaku promenu.

Ljubav: Ako maštate o povratku staroj ljubavi, imaćete priliku da ostvarite želju. Osim šarma, vaši najjači saveznici će biti rečitost i mudrost, pa ćete lako osvojiti njeno srce. Stoga ne oklevajte, nego osmislite učinkovitu taktiku i sprovedite je u delo.

Zdravlje: Zdravstvene tegobe nastojaćete da sanirate što prirodnijim putem. Posezaćete za biljnim pripravcima i čajevima, dok će se neki prepustiti u ruke bioenergetičara. Vaše dobro raspoloženje ništa neće moći da naruši.

Najbolji dan: 10. decembar

Najlošiji dan: 8. decembar

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

03:10

PLANETE PREDVIDELE POBEDNIKA UTAKMICE SRBIJA-ŠVAJCARSKA! Astrolog: Jupiter i Neptun u sazvežđu riba doneće VELIKO IZNENAĐENJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track