DEVOJČICU ODGAJILI MAJMUNI! Policija ju je pronašla u ČOPORU, a ona se ponašala kao da je njihov član: Uspeli su da je UHVATE!
Foto: Printscreen

VIDEO

DEVOJČICU ODGAJILI MAJMUNI! Policija ju je pronašla u ČOPORU, a ona se ponašala kao da je njihov član: Uspeli su da je UHVATE!

Zanimljivosti -

Policija je 2017. godine u šumskim predelima severoistočne Indije pronašla devojčicu koja je živela sa majmunima i ponašala se poput njih.

Nije poznato kada i na koji način je 8-godišnja devojčica završila s majmunima u šumi zaštićenog rezervata Katarniagat u pokrajini Utar Pradeš, a prvi ju je primetio zamenik policijskog komesara Sureš Jadev kada se u društvu čopora majmuna približila naseljima u potrazi za hranom. Devojčica je u potpunosti oponašala majmune i baš kao i oni burno reagovala na prvi kontakt s ljudima.

Policija je nakon duge potere uspela da uhvati devojčicu i prebaci je u bolnicu u kojoj je podvrgnuta lekarskim pregledima i procesu socijalizacije. Zvaničnici bolnice su za lokalne medije kazali da devojčica agresivno raguje na ljude, jede bez korištenja ruku, hoda četveronoške i ne govori. Nakon nekoliko dana hospitaliacije, devojčica je naučila da hoda ispravljena na dve noge, ali proces socijalizacije će potrajati.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:07

UMALO FATALNA NESREĆA U VRTIĆU: DECA PREBAČENA U BOLNICU! Predsednik opštine Inđija: Preplašeni su! NE ZNAMO ŠTA JE UZROK DOGAĐAJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja