Antonio Banderas i sve njegove ljubavnice: Tajni spisak izašao na videlo! (FOTO)
Foto: Profimedia

HOLIVUDSKI DON ŽUAN

Antonio Banderas i sve njegove ljubavnice: Tajni spisak izašao na videlo! (FOTO)

Žena -
Lepotan svetskog glasa tokom godina odvukao je i mnoge slavne lepotice u krevet

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil

Antonio Banderas važi za najvećeg zavodnika u Holivudu. U krevet je odveo na stotine žena, a o njegovim seksualnim sposobnostima prepričavale su se priče.Ipak, uspeo je da održi brak sa glumicom Melani Grifit čak 18 godina. Njegovavernost bila je diskutabilna s obzirom na to koliko ga žena juri.Španski zavodnik je gužvao postelju i sa mnogim svetski poznatim damama, a evo i čuvenog spiska od 5 najpoznatijih:1. Dženifer LopezGlumica i pevačica egzotične lepote, ali i velike zadnjice, uspela je da zaintrigira holivudskog šmekera, a sigurno da je i ona uživala.

2. Anđelina DžoliSupruga Breda Pita je sa Antoniom snimala film u kojem su imali vrele scene seksa. Šuška se i da je hemija između njih dvoje bila toliko neizdrživa, da su morali da probaju i u stvarnosti.

3. Salma HajekLatino diva sa bujnim oblinama bila je logičan izbor u burnom životu holivudskog lepotana. Zar ne?

4. Ketrin Zita DžounsFilm "Legenda o Zorou" spojila je lepu glumicu i Banderasa. Afera se brzo završila jer glumac nije želeo da se veže.

5. Šeron StounHolivudski glumac, koji se nakon 18 godina braka razveo od koleginice Melani Grifit, navodno je utehu pronašao u još jednoj koleginici - Šeron Stoun. Oni su godinama bili veliki prijatelji i oduvek su otvoreno koketirali.

Pogledajte još na portalu Stil: Oni imaju dušu: Osobe u ovom horoskopskom znaku su najbolji ljudi!12 dana jela samo banane: Žena opisala neverovatnu transformaciju celog tela! (VIDEO)Lice anđela, duša đavola: Ko je bila prava sultanija Hurem?Pravo lice Jelene Đoković: Srpska lepotica bez šminke! (FOTO)Uzrok raka otkriven još pre 92 godine: Nobelovac dao objašnjenje i način zaštite!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track