(FOTO) JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA TAJNU ZDRAVOG ŽIVOTA: Evo kako se hrani Novakova supruga!
Foto: Profimedia

Probajte njenu kuhinju

(FOTO) JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA TAJNU ZDRAVOG ŽIVOTA: Evo kako se hrani Novakova supruga!

Žena -
Žena Novaka Đokovića je rešila da predstavi i svoj jelovnik, a budući da je njen partner najbolji teniser na svetu, nema sumnje da se i Jelena zdravo hrani

Jelena Đoković je nedavno otkrila kako održava svoju vitku liniju, kada je svim svojim pratiocima na Instagramu pokazala kako vežba. Supruga Novaka Đokovića je rešila da predstavi i svoj jelovnik. Budući da je njen partner najbolji teniser na svetu, nema sumnje da se i Jelena zdravo hrani. Ona je na Instagramu objavila fotografiju svog ručka, a obožavaoci su je zamolili da kaže nešto više o svojoj isharni.

"Moj ručak: oraščići, voće, povrće, ulja. Vrlo hranljivo i puno energije. To znači da neću pasti u komu od hrane i da mogu da radim, a da mi se spava. To je veoma važno ako ti dan počinje u 6 (hvala ti za to Stefane). Svi znamo kako izgleda ekstremna bolest, ali zna li neko kako izgleda biti ekstremno zdrav? Verujem da to dolazi iz hrane koju jedemo, vežbanja, ljudi kojima smo okruženi i iz pozitivnih misli", napisala je Jelena u opisu slike koju je objavila. Ona je potvrdila da nije imuna na slatkiše, a rado je podelila sa svojim pratiocima šta voli da pojede kada poželi da se zasladi.

"Ovo uvek imam u frižideru u slučaju da mi se jede nešto slatko. Uglavnom nemam želje za šećerom i u našoj kući ga nema. Umesto šećerom zaslađujemo se medom, sirupom od agave, sirupom od javora. Ovi kolačići su lagani za pripremu. Pravim ih i kad idemo na put ili odsedamo u hotelu, jer tada nema izgovora da jedemo čokoladu", napisala je Đokovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track