(FOTO) AMAL NA RUČKU SA DŽORDŽOM KLUNIJEM: Ovakvu tašnu morate i vi imati!
Foto: Profimedia

MODNI PREDLOZI

(FOTO) AMAL NA RUČKU SA DŽORDŽOM KLUNIJEM: Ovakvu tašnu morate i vi imati!

Žena -
Za ručak sa Džordžom Klunijem, Amal se uvek besprekorno dotera! Pogledajte najnoviju kombinaciju...

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Lisa.rs Dama čiji stil obožavaju žene širom sveta uvek iznenadi jednostavnim ali šik odevnim kombinacijama!Tako je bilo i uoči vikenda u Palm Springsu kada su Amal i njen suprug Džordž Kluni izašli na ručak sa britanskim političarem Dejvidom Milibandom.

Za ovu priliku, Amal je odabrala jednostavnu ali vrlo ženstvenu haljinu u nežnoj, svetloružičastoj nijansi. Šanel vintidž kreacija ukrašena je uskim faltama celom dužinom, što bi zaista samo vitke dame poput Amal mogle da ponesu.

Na leđima, haljina ima zanimljiv detalj u vidu kopčanja ukrasnim "šanel" dugmićima, a dvostruka dužina daje posebnu draž ovom klasičnom modelu.Ipak, najviše pažnje privukla je tašna koju je atraktivna britanska advokatica odabrala za ovu kombinaciju.

U pitanju je italijanski model slavnog dvojca "Dolče i Gabana", izrađen od kvalitetne kože zrnaste strukture u kombinaciji svetloplave, tirkizne i mint-zelene nijanse.

U moćnim, tropskim zelenim nijansama su još samo klasične minđuše, dok su sandale s kaiščićima ipak u diskretnoj, prljavoružičastoj boji "Dolče i Gabana".

Uz savršeno isfeniranu i sveže ošišanu kosu, kao i poslovične naočare za sunce, Amal je još jednom opravdala reputaciju dame s besprekornim modnim ukusom!

Izvor: Lisa Sa sajta Lisa.rs pročitajte i:Modni trenutak: Amal Kluni u cipelama kakve još nismo videli na njoj!Modni trenutak: Amal Kluni u seksi haljini za otmene dame (FOTO)Srećni muž Džordž Kluni otkriva: ovo je glavno pravilo mog braka s AmalAmal Kluni kakvu još nismo videli: u vunenom prsluku i krznenim čizmicamaKopirajte stil Amal Kluni: evo koje komade odeće i vi imate u ormanu (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track