(FOTO) OTAC JE ODBIO DA POZAJMI SINU 20 DOLARA: Oduševićete se kada čujete razlog
Foto: Profimedia, Printskrin Imgur

Iznenadićete se

(FOTO) OTAC JE ODBIO DA POZAJMI SINU 20 DOLARA: Oduševićete se kada čujete razlog

Žena -
Sin je od svog oca tražio na pozajmicu 20 dolara kako bi kupio igračku, ali nažalost nije uspeo da dobije novac.

Tata iz Sent Luisa je odbio svog šestogodišnjeg sina, kako bi naučio da je život težak i da neće uvek dobiti ono što želi. Onje rešio d ana duhovit način svoje dete nauči pameti.

Fotografiju "odbijanje kredita" tata je pre nekoliko dana objavio na društvenoj mreži, što je do sada pregledalo pet miliona ljudi. Njegova objava je dobila preko 16.000 lajkova, a ljudi su oduševljeni tatinim smislom za humor kao i načinom na koji odgaja svoje dete.

Ovako je glasila njegova objava:

"Poštovani, Žao nam je, ali moramo da vas obavestimo da vam ovoga puta nećemo odobriti kredit u traženom iznosu od 20 dolara. Nakon što smo proverili stanje vašeg računa, videli smo da nemate sredstva i da ste u prošlosti često izbegavali kućne poslove. Od Božića ste nesmotreno potrošili više od 80 dolara na zabavu. To je ozbiljna količina potrošenog novca, stoga vas ne smemo i dalje finansijski podsticati, kako ne biste potonuli u još dublji dug. Ukoliko želite da se žalite na ovu odluku, možete nas kontaktirati na mamin broj. Naša finansijska asistentkinja na ovom broju bi mogla pomoći da promenimo našu odluku.

Hvala vam što ste odabrali Dad Savings and Loan, drago nam je što vam možemo pomoći sa vašim finansijama. S poštovanjem, Tata, direktor DAD S&L".

View post on imgur.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track