(FOTO) UPOZORENJE: Objavio je sliku svoje povređene bebe i tako pomogao mnogim roditeljima!
Foto: Facebook

Dobro zapamtite

(FOTO) UPOZORENJE: Objavio je sliku svoje povređene bebe i tako pomogao mnogim roditeljima!

Žena -
Jedan tata objavio je fotografiju svoje bebe koja je odmah postala viralna i mnogim roditeljima ukazao na ovu situaciju, u slučaju da se i njihovim bebama dogodi.

Naime, Skot Voker (32) iz Vičite u Kanzasu i njegova supruga jedne večeri doživeli su neprijatno iskustvo sa svojom petomesečnom bebom. Nakon što su rešili ovo i otkrili u čemu je problem, odlučili su da svoje iskustvo podele na društvenim mrežama kako bi upozorili i ostale roditelje.

"Jedne večeri naša beba je bila izuzetno nervozna i plakala je satima. Brzo smo shvatili da nešto nije u redu i počeli da tražimo uzrok problema. Naravno, najpre smo pogledali pelenu, zatim smo probali da je nahranimo, napojimo, a onda smo primetili da joj je jedna čarapica vlažna, a kada smo je skinuli videli smo da joj je nateko prstić", ispričao je brižni otac.

Had a small scare this afternoon with Ms. Molly. What happened was new to me, but apparently not totally uncommon, so I...

Posted by Scott Walker on четвртак 21. јануар 2016.

Problem je bio u tome što joj se dlaka sa kose obmotala oko prstića, a on je naglo natekao. Na svu sreću, roditelji su brzo reagovali i isekli dlačicu koja je uzrokovala problem, a zatim je odveli i do lekara. Slikali su bebinu nogu i svoje iskustvo objavili na društvenim mrežama kako bi pokazali drugim roditeljima da obrate pažnju i na ovakve stvari.

"Nijedan roditelj ne voli da mu dete pati ii strašan je osećaj kada beba koja ne ume da priča pati, a vi ne možete ništa da učinite. Bitno je da nađete uzrok njenog problema, a u ovom slučaju i da brzo reagujete jer natečen prstić može da dovede i do operacije", ispričao je Skot Voker.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track