PEVAČICA ZAKUKALA NA FB: Postoji li vrtić u Srbiji i Hrvatskoj gde tete ne puštaju narodnjake!
Foto: Printskrin/Facebook

Na mukama

PEVAČICA ZAKUKALA NA FB: Postoji li vrtić u Srbiji i Hrvatskoj gde tete ne puštaju narodnjake!

Žena -
Muzičarka i televizijska voditeljka Ida Prester izazvala je burnu raspravu na svom Fejsbuk profilu nakon što se u statusu požalila da se u vrtićima deci puštaju - narodnjaci.

Ponosna mama dvogodišnjeg Roka sa suprugom Ivanom Peševskim odlučila je da im jedinac krene u vrtić, ali tu su nastale prave muke.

"Tražim vrtić u Beogradu il Zagrebu u kojem vaspitačice NE puštaju narodnjake. Ni hrvatske ni srpske. Gde se slušaju prave dečje pesmice, trešnjevački mališani, kolibri, kasnije "Ramonsi", "Bitlsi" (još ako može "The Gossip", "Hot Chip", "Grimes"), pa "Hladno pivo", "Idoli", "Denis&Denis"... Mislim da to nije samo muzika - to je vaspitanje, pogled na svet, estetika, stav prema ženama, stav prema parama, generalno - stav. Od početka. Lako ćemo za strane jezike", napisala je Ida i izazvala oduševljenje brojnih majki iz Hrvatske i Srbije.

Zagrebačka pevačica rodila je u februaru 2014. godine u Beogradu svoje prvo dete. Otkako je postala majka sinčića, pevačica grupe "Lollobrigida" uživa u svim čarima majčinstva, ali i iskreno progovara o problemima, a tako je bilo i ovoga puta.

Trazim vrtic u bg il zg u kojem tete NE pustaju narodnjake. Ni hrvatske ni srpske. Gdje se slusaju prave djecje...

Posted by Ida Prester on петак 11. март 2016.

Jutarnji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track