(VIDEO) Surova opomena: Trenutak nepažnje roditelja može biti koban po dete
Foto: YoutubePrintscreen

Blizu kuće

(VIDEO) Surova opomena: Trenutak nepažnje roditelja može biti koban po dete

Žena -

Snimak, koji je do sada pregledan više od sedam miliona puta, prikazuje strašnu scenu, ali i donosi snažnu poruku svim roditeljima koji u toku vožnje često koriste mobilni telefon...

Uzrok saobraćajnih nesreća nisu uvek prevelika brzina, neiskustvo ili opijati. Istraživanja pokazuju da se veliki broj udesa dešava usled nepažnje vožača koji veoma često kucaju poruke ili pričaju u toku vožnje, piše Yumama.

Iako je ovo karakteristično za mlađe vozače, neretko su i roditelji ti koji život svoje dece dovode u pitanje tako što telefoniraju, fotografišu, koriste društvene mreže ili odgovaraju na poruke u toku vožnje.

Video spot, pod imenom “Blizu kuće”, koji je do sada videlo više od sedam miliona ljudi prikazuje upravo takvu situaciju.

Nadamo se da ćete se nakon gledanja ovog snimka, zapitati pre nego što sledeći put uzmete mobilni telefon dok vozite.

Yumama.com Dete u auto sedištu: Sedam velikih grešaka koje prave roditelji Zaštite svoju decu na vreme: Video koji bi svaki roditelj trebalo da pogleda (VIDEO)

Deca na društvenim mrežama: 7 vrsta fotografija koje roditelji ne bi trebalo da objavljujuBela čokolada i jagode: Savršena torta koja se ne peče (VIDEO)Tata i beba raznežili mame širom sveta: Serija sklekova uz poljupce (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track