EVO KAKO TO IZGLEDA: Devojka otkriva DETALJE seksa sa drugom devojkom i nije sve tako sjajno!
Foto: Profimedia

deli i savete

EVO KAKO TO IZGLEDA: Devojka otkriva DETALJE seksa sa drugom devojkom i nije sve tako sjajno!

Žena -

Mnoge devojke maštaju o seksu sa drugom devojkom. Zapravo, lezbijski seks je jedna od najpopularnijih fantazija koju imaju mlade devojke.

Ideja o istraživanju tela druge devojke, pa čak i samo na jednu noć, zaista može da bude uzbuđujuća.

Naravno, neke fantazije su fantazije iz dobrog razloga jer mogu biti veoma razočaravajuće u stvarnom životu. Ovo se odnosi i na sav seks zapravo.

Ipak, kako vam prvi seks sa drugom devojkom ne bi bio neprijatno iznenađenje, evo šta možete da očekujete:

Nervi

Sigurni smo da je svaki put kada ste ga zamišljali u glavi, seks sa drugom devojkom bio strastven i intenzivan i sve se odvijalo tačno po planu. U realnosti ćete sigurno biti prilično nervozni. Zato je važno da se prvo malo bolje upoznate, barem na piću i dobijete dodatnu dozu samopouzdanja.

Komunicirajte

Seks sa drugom devojkom je mnogo bolji ako imate otvorenu komunikaciju. Naravno, ovo se odnosi na svaki seks. Ako niste sigurni kako da oduševite svoju prijateljicu, onda je najbolje da je pitate sve što vas zanima. Ili još bolje, tražite od nje da vas vodi. Ovo je mnogo bolje nego da celu noć razmišljate da li nešto radite kako treba i tako upropastite celo iskustvo.

Volite sebe

Svaka devojka je drugačija, ali svi mi imamo osnovne "alate" tamo dole. Zašto prvo ne bi isprobala neke zanimljive stvari na sebi? Usavrši tehniku i onda ćeš za pojasom imati nekoliko trikova koji će je oduševiti.

foto Profimedia
foto Profimedia

Grudi

Sigurno će ti biti čudno kada se prvi put nađeš oči u oči sa parom grudi koje ne pripadaju tebi. Ovo može biti zbunjujuće jer nećeš znati šta tačno da radiš sa njima. Grudi vole kada se igraš sa njima, maziš ih, ljubiš, miluješ...

Biće i grešaka

Kao što smo spomenuli, svaka devojka je različita. Ako želiš uživaš u svom prvom seksu sa devojkom, moraćeš da prihvatiš da ćeš morati da u hodu otkrivaš i testiraš neke stvari dok ih ne usavršiš. Neke devojke do orgazma dolaze brzom stimulacijom klitorisa, druge vole da se stvari odvijaju polako.

Oralni seks

Prvi oralni seks sa drugom devojkom može biti čudan. Možda si ga imala pre, ali ideja da ti to isto uradiš nekome drugom može biti nelagodna.

Ako si bila sa tipovima, sigurno si primetila da svaki ma drugačiju tehniku. U nekima si uživala, a u nekima ne. I ovde se sve radi o testiranju, isprobaj različite tehnike i po njenoj reakciji vrlo brzo ćeš uvideti šta je pali.

Zaštita

Samo zato što ne možeš da zatrudniš kada imaš seks sa drugom devojkom nije dovoljno dobar razlog da ne koristiš zaštitu. Iako su šanse manje, i devojke mogu jedna drugoj da prenesu neku seksualnu bolest.

Orgazam

Očigledno, ideja pružanja orgazma drugoj devojci je veoma uzbudljiva, i to je sjajno. Možda si maštala o tome ili gledala neke porniće sa lezbijkama ili samo imaš želju da saznaš kako to izgleda.

Poenta je, ako si ikada masturbirala na ideju o lezbijskom seksu i imala orgazma, to ne znači da ćeš ga imati i tokom seksa u pravom životu.

Ako ti je ovo prvi put sa drugom devojkom, stvari će ti izgledati novo i drugačije. Biće ti potrebno malo vremena da se navikneš na sve novitete u odnosu na seks sa muškarcem.

(lovepanky)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja