ON VAS LAŽE: 4 znaka koja to pokazuju i vreme je da otkrijete
Foto: Shutterstock

OPREZ

ON VAS LAŽE: 4 znaka koja to pokazuju i vreme je da otkrijete

Žena -

Mislite li da partner nešto skriva od vas? Obratite pažnju na ove znakove...

Neverbalni znakovi

Telo gotovo nikad ne laže, a čak 93 odsto komunikacije je neverbalnog tipa., piše sajt Cosmopolitan. Stoga, ako vas on ne gleda u oči, stalno dodiruje lice (najčešće nos) ili pokušava kontrolirati nervozne tikove, znajte da nešto krije. Isto tako, skriva li nešto, otkucaji srca će biti ubrzani, a može početi i da se preterano znoji.

Stalno menja priču

To se pogotovo odnosi na one koji počinju novi odnos. Kada vam priča o svom detinjstvu ili mladosti, jesu li sve priče iste? Neki ih nauče napamet, ali pitate li ih da vam ispričaju zanimljive detalje, tada moraju da improvizuju. Ako mislite da vam nije ispričao celu istinu, pokušajte sa ovime: kada se nađete u društvu s prijateljima, naterajte ga da neku priču koju znate ispriča još jednom, a vi obratite pažnju na tok priče i detalje.

Neprijatno mu je i započinje borbu iz vedra neba

Prema terapeutkinji Džejn Grer razlog zašto on postaje vulgaran i uvredljiv je taj da vas pokušava omesti sa traga laži. Vi tražite ponašanje koje odstupa od normalnog, a on je uvek spreman na borbu. To ne mora uvek biti znak da laže, međutim ako je obično opušten pa odjednom postaje agresivan, on vas na taj način pokušava navesti na pogrešan trag.

Ponaša se drugačije

Seksualna terapeutkinja Maria Merloni savetuje da obratite pažnju na promenu u svakodnevnim navikama. Ako odjednom izlazi uveče ili vikendom i druži se s 'prijateljima', a to pre nije radio, ili postaje paranoično opsednut svojim telefonom koji nosi čak i u kupatilo - znak je za uzbunu.

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

5 trikova koji će ga definitivno naterati da se zaljubi u vas

Želite da se pomirite sa njim? 8 poruka koje mu NIKAKO ne smete poslati

U ovim godinama ćete najverovatnije upoznati onog Pravog

Najjednostavniji ženski trik zavođenja koji uvek upali

Mali nevaljali trik zbog koga će muškarac poludeti za vama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track