ON JE MUŠKA PROSTITUTKA: Sat naplaćuje 20.000 dinara, NE LJUBI SE, a voli SEKS sa oba pola
Foto: Shutterstock

Sve tajne njegovog zanata

ON JE MUŠKA PROSTITUTKA: Sat naplaćuje 20.000 dinara, NE LJUBI SE, a voli SEKS sa oba pola

Žena -

Mladić, poreklom iz Australije, koji živi u Londonu na društvenoj mreži Redit otkrio je da se bavi poslovnom pratnjom i da mu svi koji žele mogu postaviti bilo kakvo pitanje.

Sam sebe je opisao kao mladića od 29 godina, sa braon kosom, plavim očima i zategnutim telom. Otkrio je da se tim poslom bavi već 10 godina i da se osoća menje iskorišćeno nego dok je radio kanecelarijski posao u jednoj velikoj kompaniji.

Veoma brzo pošto je otkrio čime se bavi stiglo mu je oko 100 komentara, a na pitanje gde izlazi sa svojim klijentima odgovorio je:

"Idemo na večere, u kazino, na privatne jahte, ali najčešće oni dolaze kod mene u stan ili se nađemo u hotelu".Napisao da su njegovi klijenti uglavnom muškarci, ali je naglasio da više voli žene i trnaseksulane osobe.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

"Nije da ne volim seks sa mojim muškim klijentima, uživam, ali je seks sa muškarcima samo mali deo moje seksualnosti, a da nemam seks sa ženama ili trans osobama bio bih nezadovoljan", objasnio je.

"Volim svoj posao. Naplaćujem oko 150 funti oko 20.000 dinara, po satu za pozive u zemlji, a 200 funti za one van zemlje, nekad i više. Zavisi gde moram da putujem. Što je dalja destinacija, veća je i cena. Dvostruko sukuplje je odlazak u Dubai", otkrio je koliko koštaju njegove usluge.

Otkrio je da ne voli seks u troje sa muškarcina i ne ljubi se sa svojim klijentima.

"Ne volim kad su klijenti naporni i pijani ili kad nisu čisti i okupani", otkrio je i dodao da je bio u situacijama kada su se klijenti zaljubljivali u njega i tada mu je bilo veoma neprijatno.

Ilustracija (Foto Profimedia)
Ilustracija (Foto Profimedia)

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track