Najnovije vesti

DA TI SAMOĆA NE POSTANE STIL ŽIVOTA: 3 načina kako da promeniš svoj status
Foto: Shutterstock

Saveti

DA TI SAMOĆA NE POSTANE STIL ŽIVOTA: 3 načina kako da promeniš svoj status

Žena

Ako je jedna od tvojih novogodišnjih odluka izlazak iz singl statusa i ako je donosiš baš svake godine, bez puno uspeha, očito je da je stvar u tebi.

Hronično singl devojke često ne shvataju zašto ne mogu pronaći dečka, a ako si jedna od njih, ovi saveti bi ti trebalo da malo razjasne stvari.

Odazovi se na pozive

Obožavaš svoje male rutine, idealno veče za tebe znači ćebence, knjiga i rani odlazak u krevet a većinu poziva za izlazak odbijaš i čekaš neku bolju priliku? Ne kažemo da je svaki izlazak prilika da upoznaš nekog novog, ali svaki put kad ostaneš kod kuće je prilika da se ne dogodi baš ništa.

Olabavi raspored

Ako je tvoj raspored toliko natrpan da jednostavno nemaš vremena ili energije za nove ljude, jasno je da nećeš upoznati nekog novog. Koliko god bila zaposlena, uvek možeš osloboditi deo dana za stvari koje su ti važne.

Prihvati kompromis

Ako si singl jer čekaš da se u tvom životu pojavi savršeni frajer iz filmova, ni ove godine nećeš izaći iz kluba singl djevojaka. Ne moraš izlaziti s nekim ko je čista suprotnost onome što tražiš, ali ponekad je pametno napraviti kompromis i dati šansu nekome ko na prvi pogled nema baš sve što si zamislila.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

(Index.hr)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...