ISPOVEST MOMKA KOJI JE DOBIO PROLIV KAD NIJE TREBALO: Ona je ležala kraj mene daveći se u smradu!
Foto: Profimedia

KOJI BLAM

ISPOVEST MOMKA KOJI JE DOBIO PROLIV KAD NIJE TREBALO: Ona je ležala kraj mene daveći se u smradu!

Žena -

Priča ovog mladića iz SAD-a jednostavno je neverovatna. Podelio ju je na sajtu "Reddit", a njegovo iskustvo izazvalo je lavine smeha, ali i saosećanja među muškom publikom.

"Ovo je najsramotnija situacija koju sam ikad u životu doživeo i dogodila mi se jutros, a kako je vikend mogu je podeliti s vama. Ima jedna žena s kojom se puno družim u poslednje vreme, a izuzev malo maženja i povremenog ljubljenja, stvari su bile poprilično platonske među nama.

Njeno društvo mi je uzbudljivo, pa čak i važnije od nečeg seksualnog među nama i nisam se nikad osećao ovako, što je poprilično neverovatno. Uživam u svom solo statusu nakon dugo vremena pa nisam imao ni želju za novom vezom, ali ova žena mi je polako napunila glavu sa zbunjujućim mislima te sam pomislio kako zapravo želim nešto više.

Važno je da shvatite - zaista mi se sviđa. Sinoć sam otišao do nje, popili smo nekoliko boca vina, dobro se nasmejali, jedna je stvar vodila drugoj i naš platonski odnos se pretvorio u seksualni. I tako, završimo mi, mazimo se i zaspimo.Dva sata kasnije probudi me neobičan osećaj u želucu. Osećam kako će biti reč o prolivu, ali ona je ležala na meni i bilo me je sramota da je probudim samo kako bi bombardovao njen wc, pa sam odlučio da se strpim u nadi da će moje telo upiti sav višak tečnosti dok se ne probudimo.

Jutros se probudimo, vodimo super razgovor koji traje dva sata i celo vreme kroz njega osećam kako se u meni nakupljaju gasovi, a nisam ih mogao pustiti. Ne sada, dok uživam s ovom super curom. Stalno i uporno blokiram vetrove dok mi ona leži na grudima te prolazi prstima po mom telu i se kreće prema preponama.

Počinje da me dira usnama dole i ja se zaista trudim da uživam, ali sve teže zadržavam gasove. Napokon, ona me dovede do orgazma, a taj je prekrasni trenutak propraćen zvukom, koji je odjeknuo kroz prostoriju, kao da je s nama u sobi loš svirač trube.Ispunjen sramom pokušavam da se pomerim, ali god se pomerim čuje se "truba". Da blam bude veći, sila mojih gasova izbacila je provalu jedva svarene hrane iz creva po celom krevetu, pa i po njenim grudima. Ležim tamo apsolutno prestravljen, a ona leži kraj mene daveći se u smradu.

Inače, počistili smo nered i ona se zaista super ponela oko cele situacije, trudeći da se osećam ok i da ostanem u stanu još neko vreme, dala mi je neku hranu i čaj za moju uznemireni želudac i creva i ispričala mi je raznorazne sramotne priče kako bih se osećao bolje.To je bilo zaista lepo od nje. Svaki put kad se setim što se dogodilo dođe mi da plačem, ali s druge strane situacija mi je otkrila da bi ovu ženu treba zadržati kraj sebe. "

foto Profimedia
foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track