(FOTO) BEZ PEGLE I FIGARA: Napravite savršene letnje lokne! Nikad lakše!
Foto: Profimedia

SAVET

(FOTO) BEZ PEGLE I FIGARA: Napravite savršene letnje lokne! Nikad lakše!

Žena -

Većina žena priželjkuje da svakog jutra ima različitu frizuru. Mislite na vreme: Kako da sprečite ljuštenje kože posle letovanja?

Nažalost, to najčešće nije moguće s obzirom da oblikovanje kose zahteva mnogo vremena, još ranije ustajanje i pripremanje za posao. Zato sledeći put ne morate brinuti o ustajanju i lepoj frizuri, jer postoji jedan trik sa kojim možete dobiti savršenu letnju frizuru i sačuvati dobro raspoloženje. Reč je o frizuru koja se pravi veče pre ili ujutru, zbog koje će vam kosa izgledati prelepo toko celog narednog dana ili večeri.

Treba da uradite sledeće:

Prstima na vlažnu kosu nanesite penu za stilizovanje, od korena do vrhova.

Počnite da uvijate pramen bliži čelu. Kako se spuštate ka krajevima, počnite da dodajete pramen po pramen, kao što biste to radili tokom pravljenja pletenice. Kada stignete do baze vrata, zavežite kosu u rep koji ćete podeliti na dva jednaka dela. Uvijajte ih u suprotnim pravcima i učvrstite gumicom.

Spremite se za još jedno uvijanje: dva dobijena pramena počnite da uvijate u jedan, vodeći računa da budu čvrsti i zavežite ih gumicom za kosu.

Ova frizura je idealna kao dnevna varijanta, dok je uveče možete rasplesti i dobiti romantične talase. Ukoliko se odlučite da je napravite veče ranije i nosite na posao, princip je potpuno isti.

(Kurir.rs/Zenskikutak, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track