ZAŠTO JE VAŽNO DA UPLATITE LETOVANJE SADA: Da li ste čuli za hotel u Beleku (Turska) gde postoji restoran u kome se večera u potpunom mraku?
Foto: PR

ZAŠTO JE VAŽNO DA UPLATITE LETOVANJE SADA: Da li ste čuli za hotel u Beleku (Turska) gde postoji restoran u kome se večera u potpunom mraku?

Žena -

Iako vama to ne deluje tako kada pogledate kroz prozor ili zakoračite na ulicu, leto je već uveliko počelo. Još malo pričekajte sa brisanjem prašine sa kofera i pakovanjem, ali nikako nemojte sve prepustiti slučaju. U agenciji “1 A Travel”, kao i čitavu deceniju unazad, čekaju vas zanimljive destinacije i izuzetno primamljive ponude.

foto: PR

U toku su i popusti za rane uplate, pa se tako u pojedinim hotelima, sa aktuelnim cenama može uštedeti i do 40%. Naravno, popularna akcija „dvoje dece gratis“ je i ove godine tu, pa je tako smeštaj u mnogobrojnim hotelima porodičnog tipa, za dvoje dece u pratnji dve odrasle osobe potpuno besplatan, što je za višečlane porodice svakako velika ušteda.

foto: PR

Kao i mnogo godina do sada, Turska je destinacija koja prednjači po broju hotela u ponudi, kao i po broju zadovoljnih i odmornih putnika, koji se sa osmehom i finim, preplanulim tenom vraćaju svojim domovima i odmah počinju da maštaju o sledećem letu, poneseni utiscima i uspomenama. Pored Turske, „1 A Travel“ izdvaja Maltu, kao novu destinaciju u svojoj ponudi, za koju je posebno važno izvršiti rezervacije odmora što pre, usled brzog popunjavanja hotelskih kapaciteta ovog prelepog ostrva. Od ostale ponude agencije, Kipar je već odavno veoma popularna destinacija koju naši turisti vole da posećuju, a Egipat svojom istorijom, plažama i hotelskim kompleksima tokom cele godine privlači veliki broj gostiju.

foto: PR

Danas želimo da vam približimo Belek, malo mesto u Antalijskoj regiji, koje je doživelo pravi procvat u pogledu turizma zahvaljujući brojnim mineralnim izvorima kojima je okruženo, kao i prirodnim predispozicijama za razvoj golf turizma. Sa preko trideset hotela visokog ranga, Belek je stekao imidž luksuznog letovališta. Belek to i jeste. Nećete pogrešiti u izboru hotela, ni u kom slučaju, ali postoji hotel koji se po svemu, počevši od specifičnog, izuzetno modernog, spoljnog izgleda, izdvaja u odnosu na ostale.

Dobrodošli u Adam & Eve hotel u Beleku. Jednostavnog geometrijskog oblika, ali prekriven zelenom imitacijom trave u celosti, u kombinaciji sa raznobojnom rasvetom, na prvi susret ovaj hotel nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kako spolja, tako je na isti, moderan i neobičan način osmišljen i entreijer hotela. Specifičnost hotela ogleda se i u tome što je predviđen samo za odrasle preko 16 godina starosti. Posebno interesantan, ovaj hotel može biti mladim bračnim parovima koji žele da pamte svoj “medeni mesec”, ali isto tako i onima koji još nisu rekli to veliko “da”, a takođe i mladima koji će umeti da uživaju u odličnim noćnim zabavama koje se svakodnevno organizuju. U prilog tome ide i neposredna blizina centru Beleka.

foto: PR

Resort je otvoren 2006. godine, a poslednji put renoviran 2014. Prostire se na 100.000 m². Ima 476 soba i 68 vila soba. Gostima koji su gastronomski hedonisti, na raspolaganju je glavni restoran, poslastičarnica, Italian Lounge, 7 à la carte restorana (“Mezes“, “Steakhouse“, “Eros“, “Şark-I“, “Arrigato“, “Blind“ (večera u potpunom mraku) i “Basilico“), 7 barova (“Cheer“, “Sunset“, “Regular“, “Artium“, “Beach“, “Show Center “, “Lab Disco“). Hotel ima svoju 300m dugu peščanu plažu sa jednim dokom, na kojima se suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju. Usluga u hotelu je Ultra all inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina, dijetalni meni, poslastičarnica od 16h do 19h, Food Corners: užina, sladoled, kolači, topli i hladni napici tokom dana na raznim lokacijama u hotelu, lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Design sobe su opremljene: balkonom, sofom na balkonu, garderobom, parnim kupatilom za 2 osobe, plazma TV-om, satelitskom TV i radio kanalima, mini barom, sefom, đakuzijem, papučama i bademantilom (na zahtev), barrisolplafonom, zidom u ogledalima, Wi-Fi internetom. Većina soba ima bočni pogled na more. Za sobe specijalne kategorije kontaktirajte agenciju. Đakuzi nije dostupan u sobama za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe su za nepušače. Health & Wellness centar se prostire na 5.500 m2. U okviru njega može se koristiti: fitness centar, aromaterapija, parno kupatilo, zona za inhalaciju, finska sauna, šok bazen, ruska sauna, đakuzi sa hidro terapijama, tursko kupatilo. Hotel ima 5 otvorenih bazena, zatvoreni bazen sa toplom vodom (od 01. novembra do 31. marta), gimnastika u vodi, step aerobik, stoni tenis, boćanje, odbojka na plaži, mini fudbal, aerobik u vodi, pilates, joga, skvoš (oprema i teren), diskoteka, specijalne muzičke predstave i gostovanja, živa muzika, disco lab, DJ gostovanja.

foto: PR

Boravak u hotelu Adam Eve ostaće vam zasigurno urezan u pamćenje dugi niz godina, a svakako će i želja da svima o tome ispričati biti snažna.

Na vreme posetite www.1atravel.rs ili pozovite call centar na broj 011/655-78-00 i ljubazni radnici agencije će vam pomoći u vašem odabiru hotela, a vi ćete uz veliku uštedu već sada za vas obezbediti savršeno letovanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja