AKO STE SANJALI OVE SNOVE: Uskoro biste se mogli zaljubiti u nekoga savršenog!
Foto: Profimedia

DAN ZALJUBLJENIH

AKO STE SANJALI OVE SNOVE: Uskoro biste se mogli zaljubiti u nekoga savršenog!

Žena -

Obratite pažnju na ono što sanjate, možda vam je srodna duša bliže nego što mislite - samo treba da je pustite u svoj život, a potom i u svoje srce. Možda je baš sad pravo vreme za ljubav...

Ako sanjate nešto od ovih pet stvari, tada bi se mogli uskoro zaljubiti u nekoga savršenog za vas:

Lutku Sanjate li da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život. Ali, ako se u snovima igrate s lutkom, to znači da bi se uskoro s nekime mogli posvađati, prenosi portal Novi.

foto: Jutjub Printskrin

Nagost

Ovaj čudan motiv često opseda vaše snove, a ako se skidate ili ste već goli, to govori da ćete se sa nekim tek upoznati. Ta nepoznata osoba može biti važna za vas, jer može biti osoba sa kojom možete imati romansu.

foto: Profimedia

3. Posteljina Krevet i posteljina govore da ste spremni za novu ljubav i na to da ste u mogućnosti da prihvatite nove emocije. Ako sanjate belu platnenu posteljinu, onda ste potpuno spremni za dolazak nove ljubavi.

foto: Profimedia

4. Gusta šuma

Ako se nalazite u šumi iz koje ne možete pronaći izlaz, onda još niste spremni za novu ljubav. Uspešan beg iz šume znači da ste spremni za novu vezu i da će vas uskoro pronaći ljubav.

foto: Shutterstock

5. Semenke

Semenke su simbol plodnosti, a to se odnosi i na polje ljubavi. Ako se u snu pojavi setva semenki, onda ste spremni za nove emocije, ali ako sanjate žetvu to znači da bi trebalo da se rešite loših osobina koje su do sada sprečavale nastanak nove veze.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track