JEDNOSTAVNI TRIKOVI FRIZERA: Napravite volumen u trenu bez laka za kosu i tapiranja!
Foto: Profimedia

EFIKASNO

JEDNOSTAVNI TRIKOVI FRIZERA: Napravite volumen u trenu bez laka za kosu i tapiranja!

Žena -

Zdrava i bujna kosa san je svake žene, a dok se neke s takvom rađaju, druge se oslanjaju na proizvode koji obećavaju gušću i lepšu kosu.

Srećom, postoje jednostavni trikovi uz koje možete svojoj kosi u trenu dodati željeni volumen, a otkrivamo vam ih u nastavku:

Krenite od same frizure

Ako imate tanku i beživotnu kosu, dozu volumena i dinamičnost osiguraće vam razigrani slojevi koji se jednako lako uklapaju u kratki bob i dugačku kosu. Valovita frizura odmah će odati utisak gušće kose kojoj zatim dodatni volumen možete podariti stilizovanjem.

A post shared by Jera Koch (@hair_by_jerako) on

Proizvodi za kosu

Vaši najbolji kozmetički saveznici za dodatni volumen su sprej za suvo pranje, pena i puder za kosu. S primenom pene za kosu upoznati ste verovatno svi, dok je i šampon za suvo pranje već duže vreme prisutan na našem tržištu, a kod postizanja volumena najbolje ga je kombinovati s blagim loknama. Najveća misterija među ovim proizvodima je puder za kosu, iako i njega već odavno možete kupiti u svim trgovinama s kozmetikom.

Uvojci i pletenica

Već smo spomenuli da će lagani uvojci osigurati kosi dodatan volumen, posebno u kombinaciji sa šamponom za suvo pranje. A još jedna frizura koja će u trenu učiniti vašu kosu naizgled gušćom je opuštena ležerna pletenica, ako je nakon pletenja lagano razvučete.

Kurir.rs/Index.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track