Najnovije vesti

LJUBAV NEMA GRANICE

STUDENTKINJA (24) SE NA PRVI POGLED ZALJUBILA U PROFESORA (60): Svi joj se rugaju da je u vezi sa dedom, a ona im ZAČEPILA USTA i otkrila sve o ljubavi sa 36 godina starijim muškarcem (VIDEO)

Žena

Studentkinja iz Vašingtona, koja je u vezi sa 36 godina starijim muškarcem i koju prijatelji ismevaju da je "u vezi sa dedom", poručila je svima kako se zaljubila na prvi pogled i da je trenutno u najboljoj vezi koju je ikada imala.

 

Samanta Krozbi (24) upoznala je profesora Maksija Milsa (60) u lokalnom kafiću u kojem je on svirao gitaru.

Ona je rekla kako je znala da je on onaj pravi čim ga je ugledala, pa je odlučila da mu prva priđe.

 

- Izgledao je jako dobro i uživala sam dok sam ga slušala kako svira. A kad smo počeli da pričamo, shvatila sam da uživa u istim stvarima kao i ja - rekla je zaljubljena Samanta.

Veza sa 36 godina starijim muškarcem nije oduševila njene prijatelje.

- Smejali su mi se i rugali govoreći da izlazim sa dedom. Ni moja mama se nije slagala s vezom u početku, ali sad su se nekako navikli na njega - istakla je Samanta.

Oni su u vezi šest meseci, a Samanta je rekla kako je "ovo najbolja veza koju je do sada imala".

 

Njen trenutni dečko Maksi radi kao profesor u školi, a do sada je tri puta bio u braku. Ima dvoje odrasle dece koji su stariji od njegove devojke.

 

- Bila je tako fina prema meni, a ja u početku nisam razmišljao o njoj na romantičan način, smatrao sam da je dete. Razlika u godinama me je prestrašila, ali nisam hteo da odbacim mogućnost da budem s nekim ko mi ovako odgovara - rekao je on.

 

Iako ga Samanta čini srećnim, nije upoznala sve prijatelje njenog dečka jer se Maksi plaši da će je osuđivati.

Kurir.rs/Miror/Foto Printscreen/Facebook

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...