ONA IMA SKORO 200.000 PRATILACA: Instagram je banovao zbog EKSPLICITNIH fotki! A onda je sigurna da je OVO pravi razlog! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

SVE ZBOG KRUPNOG TELA

ONA IMA SKORO 200.000 PRATILACA: Instagram je banovao zbog EKSPLICITNIH fotki! A onda je sigurna da je OVO pravi razlog! (FOTO)

Žena -

Plus sajz model Georgina Horn tvrdi da je suočena sa skrivenim banovanjem na Instagramu, a sve zbog svoje krupne zadnjice.

Georgina ima skoro 200.00 pratilaca na Instagramu, a za portal "Metro" ispričala je da su joj isključili opciju da može da širi krug pratilaca. Tako njene postove mogu da vide samo oni koji je već prate, a ne može da koristi haštagove.

Ova vrsta digitalne diskriminacije je vrlo delikatna stvar i "Metro" prenosi da Instagram ni ne priznaje da ona postoji, već za sve okrivljuje "pogrešne algoritme". "

"Razumemo da korisnici nemaju iskustva sa našim haštagovima, ali ako koristite proizvoljne haštagove, vaši postoji neće biti vidljivi većem broju ljudi. Konstantno radimo na poboljšavanju usluge za sve korisnike, radimo na unapređenju sadržaja, podršci našim klijentima", saopšteno je 1. marta iz rukovodstva ove društvene platforme.

Georgina kaže da je njena zadnjica najviše kriva za njeno "povlačenje u senku.

"Znam da se ne tolerišu bradavice i eksplicitni sadržaji. Ali sam skoro sigurna da je u mom slučaju diskiminiacija jer sam plus-sajz", kategorična je manekenka.

? #fffbdirty30 #mybodyisabikinibody

A post shared by Georgina Horne (George) (@fullerfigurefullerbust) on

Kurir.rs/Metro/Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja