ONA JE IMALA 40, A JA 32: Novinar imao redovan SEKS sa UDATOM UREDNICOM, a onda je njihova ljubavna priča dobila ŠOKANTAN KRAJ!
Foto: Profimedia

KRIO NJIHOVU VEZU OD SVIH

ONA JE IMALA 40, A JA 32: Novinar imao redovan SEKS sa UDATOM UREDNICOM, a onda je njihova ljubavna priča dobila ŠOKANTAN KRAJ!

Žena -

Ovo je ispovest novinara koji je anonimno opisao svoje iskustvo preteranog zbližavanja s udanom šeficom.

Ostvarila mi se je najveća seksualna fantazija, bio je to seks sa mojom šeficom. Bila je starija od mene, zgodna i prilično zaljubljena u mene.

U prvih nekoliko nedelja pošto sam došao u Čikago, imao sam predosećaj da će se to dogoditi, da ću spavati s njom.

Mesto na kojemu sam radio bilo je puno sumornih ljudi srednjih godina, večno zabrinutih zbog kredita, dece, propalih brakova i misterioznih bolova. Mnogi od njih imali su afere na poslu kako bi stvorili privid da su ipak živi.

Pre dolaska u Čikago radio sam u redakciji u Njujorku kao novinar. Bilo je sjajno, ekipa je bila mlada i stalno smo se šalili.

Moja šefica u Čikagu je, takođe, bila u lošem braku, a više od decenije je bila na visokoj poziciji na poslu.

Uvek kada bih je vidio, uzbudio sam se. Nosila je uske, kratke suknje i štikle koje su odzvanjale kada je prolazila hodnikom. Bila je vrlo mršava, a ponekad je nosila i odela, i to mi je bilo uzbudljivo. Bila je vrlo obrazovana i pametna.

foto: Profimedia

Imala je 40 godina, a ja 32.

Znali smo da se zaključamo u njenoj kancelariji i da se prepustimo strastima. Većinu radnih dana bi završavali tako da bi otišli do nje, u malu iznajmljenu garsonijeru blizu posla.

Sećam se trenutka kada smo izjavili ljubav jedno drugome. Bilo je to u njenom krevetu, posle zabave. Tada smo bili u vezi tri nedelje. Sećam se da joj je muž poslao poruku i pitao je gde je. Otišla je kući.

Moram priznati, iako smo u tom trenutku mislili ozbiljno kada smo rekli jedno drugome da se volimo, čini mi se da smo to uradili kako bismo opravdali to što radimo.

Ona je u braku bila godinama i imali su veliku kuću u elitnom delu grada. Kada im se brak počeo raspadati, prodali su kuću. On je otišao da radi u drugi grad, ona je preselila u stan, a on ju je posećivao dva puta mesečno.

Moja najveća greška je ta što sam joj rekao da je volim, a onda sam pokušavao da sakrijem vezu s njom. Želeo sam je dovoljno da završim u krevetu s njom, ali premalo da celom svetu kažem da je moja.

foto: Profimedia

žVerovao sam da ću dobiti otkaz ako se sazna da spavam sa šeficom.

Nisam želio bliskost na poslu i insistirao sam da odlazimo u druge delove grada u kojima je manja šansa da nas neko vidi. Nisam ništa spominjao ni prijateljima ni rodbini, nisam želio da o meni misle kao o nekom nesposobnom ko ima posao samo zbog seksa sa šeficom.

Raskinuli smo prvi put tokom poslovne večere u restoranu. Bilo je mnogo kolega s posla. Ustao sam i hteo da odem, a ona mi je rekla da ostanem, najpre tiho pa glasno. Potom je izašla za mnom i vikala na mene kako nikada neće biti dovoljno dobra za mene. Zamerala mi je što krijem našu vezu. Svi su nas gledali.

Nakon toga smo se mirili i svađali. Poslednji put kada smo prekinuli bilo je to u mojem stanu u Njujorku. Taj put je bilo zauvek.

foto: Profimedia

Kurir.rs/www.thecut.com/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track