Najnovije vesti

CRVENA JE PROŠLOST: Muškarcima je OVA BOJA najseksepilnija, a u njoj žene izgledaju INTELIGENTNIJE!
Foto: Profimedia

POGODITE

CRVENA JE PROŠLOST: Muškarcima je OVA BOJA najseksepilnija, a u njoj žene izgledaju INTELIGENTNIJE!

Žena

Prema nedavno sprovedenom istraživanju, postoji jedna boja koja nas čini ne samo seksepilnijima nego tako obučene delujemo i jako pametno.

Ono što je još najbolje kod te boje: čini vas mršavijom, bezvremena je i jednostavno pristaje uz sve. Reč je o crnoj boji!

Mnogo puta smo pročitali kako ćemo (muškarcima) najlakše upasti u oči i privući ih ako se obučemo u crveno, no izgleda da je crna sada postala nova crvena, čak i kad je o privlačnosti reč.

foto: Profimedia

Prema istraživanju jedne britanske kompanije, koja je anketirala više od 1000 ljudi, 45 posto je reklo da je crna boja povezana sa samopouzdanjem, inteligencijom i privlačnošću.

foto: Profimedia

Na poslednjem mestu bila je ipak roze boja - samo 5 posto ljudi izjasnilo se da najbolje izgledamo u roze izdanju. Istraživanje je takođe otkrilo da 66 posto žena rado vide muškarca u crnom. I muškarci favorizuju crnu boju odeće kod žena. Dakle, crna boja dokazano deluje na drugi pol i u crnoj odeći delujemo inteligentnije, zbog čega ne bi bilo loše da češće nosimo crnu odeću.

foto: Profimedia

Kurir.rs/miss24sata, Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...